Aankomend Kok

Aankomend Kok

Cursus 14 weken €1.719,-

Wil of ga je aan de slag in de professionele (horeca) keuken, maar mis je de ervaring? Kies dan voor de training Aankomend Kok! Tijdens deze training leer je in slechts 4 maanden tijd vele essentiële basisvaardigheden van een kok.

Meld je direct aan

Startmomenten en kosten

Scroll onderstaande tabel om meer te zien

Over deze training

Deze training draait om doen en oefenen. Daarmee doorloop je deze training gegarandeerd met plezier. Je gaat aan de slag met alle voorbereidende werkzaamheden en technieken die van belang zijn in een professionele keuken. Daarbij komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Basiskennis van grondstoffen en waren;
  • HACCP-kwaliteit en voedselveiligheid;
  • Snij- en opdeel technieken;
  • Kennis van materialen en apparatuur;
  • Snij- en spuittechnieken;
  • Voorbereidingen voor de koude en de warme keuken;
  • Kook- en bereidingstechnieken, zoals blancheren, koken, bakken en frituren;
  • Bereiden van lunchgerechten;
  • Bereiden van vis en vlees;
  • Bereiden van aardappelen en groenten;
  • Rijst- en meelspijzen;
  • Desserts en gebak;
  • Presenteren en doorgifte van gerechten;
  • Bereiden van een 3-gangenmenu.

Subsidies en regelingen

Leren en ontwikkelen hoeft niet duur te zijn! Met subsidie wordt een opleiding extra aantrekkelijk, voor jou én/of je organisatie.

Studiemateriaal

Je ontvangt van ons een map waarin je hand-outs, lesmaterialen en opdrachten kunt verzamelen. Kokskleding en veiligheidsschoenen schaf je zelf aan.
 

Bewijs van deelname

Na afronding van de training ontvang je een bewijs van deelname.

Optioneel: Indien je werkzaam bent in een professionele horeca keuken kun je aanvullend praktijkexamen te doen en een landelijk erkend MBO certificaat behalen. Meer weten? Neem dan contact op met Deltion Business, (038) 850 31 50.

Past deze training bij jou?

Je bent creatief
Je kunt netjes werken
Je bent flexibel
Je kunt goed omgaan met mensen

Veelgestelde vragen

Contact Deltion Business