Meld je aan voor de online open avond op vrijdag 22 januari

Luchtvaarttechniek

Heb jij een technische blik en oog voor de luchtvaart? Kies dan voor een toekomst in de Luchtvaarttechniek! De ontwikkelingen in deze branche gaan bijna sneller dan de vliegtuigen zelf. Een branche en vakgebied in beweging dus!

De luchtvaarttechniek kijkt uit naar nieuwe, goed geschoolde technici. Want er is - zeker ook de komende jaren - veel werk te doen. Zo kun je bijvoorbeeld aan de slag als eerste monteur vliegtuigonderhoud. Met jouw technische oog sleutel je aan vliegtuigen en vliegtuigonderdelen. Zelfstandig óf met je teamgenoten voer je onderhoud, reparaties en inspecties uit.

Nog een boeiende en verantwoordelijke baan: technicus mechanica. Met jouw kennis van motoren en mechanische, hydraulische en pneumatische systemen hou je elk vliegtuig in topconditie. Je kunt aan de slag bij onderhoudsbedrijven, een luchtvaartmaatschappijen of voor Defensie.
Geef jouw carrière een vlucht, kies voor een baan in de luchtvaarttechniek!

Ontdek de Luchtvaarttechniek via een 360 graden tour
Benieuwd naar hoe de praktijklocaties er uit zien bij verschillende bedrijven en onze vliegtuighangaar? Klik hier voor een 360-omgeving Luchtvaarttechniek en loop door de verschillende luchtvaartomgevingen. Je vindt hier proefjes, filmpjes en studenten en leraren aan het woord tijdens hun dagelijks werk.

Voorlichtingswebinars - elke dinsdagavond 19.30
Wil je graag een extra voorlichting volgen? Vragen stellen over de opleiding, het beroep en de mogelijkheden tot een volgende stap? Volg dan een van onze webinars ‘voorlichting Luchtvaarttechniek’, meld je hier aan! Of bezoek een van onze open avonden of dagen!

Uitgelichte opleidingen & cursussen

Daarom kies je voor Deltion

Internationaal karakter

Leer zonder grenzen aan het Deltion. Volg één van de tweetalige opleidingen of loop stage in het buitenland.

250 opleidingen onder 1 dak

Je hebt een ruime keuze aan opleidingen! Voor jong én oud, in vele branches, voltijd en deeltijd én op ieders niveau.

Maatwerk voor bedrijven

We werken volgens het principe ‘Een leven lang ontwikkelen’. Samen met bedrijven stellen we opleidingstrajecten op. Helemaal op maat.

Persoonlijk contact & begeleiding

We zijn een grote school, maar met een persoonlijk karakter. Als student krijg je de begeleiding die je nodig hebt.

Kun jij dit afvinken? Dan is dit de richting voor jou!

Je bent zelfstandig
Je bent verantwoordelijk
Je hebt ruimtelijk en technisch inzicht
Je bent goed in Engels

Veelgestelde vragen

We helpen je graag verder!