Aankomend Kok

Training 14 dagdelen €1.719,-

Wil of ga je aan de slag in de professionele (horeca) keuken, maar mis je de ervaring? Kies dan voor de training Aankomend Kok! Tijdens deze training leer je in slechts 4 maanden tijd vele essentiële basisvaardigheden van een kok.

Meld je nu aan

De feiten in het kort

Scroll onderstaande tabel om meer te zien
Niveau Startdatum Duur Kosten
Niveau 2 6 maart 2025 14 dagdelen in 14 weken €1.719,-
+ overige kosten
Niveau 2
Startdatum Duur Kosten
6 maart 2025 14 dagdelen in 14 weken €1.719,-
+ overige kosten

Over deze training

Deze training draait om doen en oefenen. Daarmee doorloop je deze training gegarandeerd met plezier. Je gaat aan de slag met alle voorbereidende werkzaamheden en technieken die van belang zijn in een professionele keuken. Daarbij komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Basiskennis van grondstoffen en waren;
  • HACCP-kwaliteit en voedselveiligheid;
  • Snij- en opdeel technieken;
  • Kennis van materialen en apparatuur;
  • Snij- en spuittechnieken;
  • Voorbereidingen voor de koude en de warme keuken;
  • Kook- en bereidingstechnieken, zoals blancheren, koken, bakken en frituren;
  • Bereiden van lunchgerechten;
  • Bereiden van vis en vlees;
  • Bereiden van aardappelen en groenten;
  • Rijst- en meelspijzen;
  • Desserts en gebak;
  • Presenteren en doorgifte van gerechten;
  • Bereiden van een 3-gangenmenu.

Kosten

De totaalprijs voor deze training bedraagt €1.889,- en bestaat uit:
  • Trainingskosten: €1.719 (scholing is vrijgesteld van btw)
  • Lesmateriaal à €20,-
  • Examenkosten à €150,-

Lees meer over mogelijke financiëring

Studiemateriaal

Je ontvangt van ons een map waarin je hand-outs, lesmaterialen en opdrachten kunt verzamelen. Kokskleding en veiligheidsschoenen schaf je zelf aan.
 

Bewijs van deelname

Na afronding van de training ontvang je een bewijs van deelname.

Optioneel: Indien je werkzaam bent in een professionele horeca keuken kun je aanvullend praktijkexamen te doen en een landelijk erkend MBO certificaat behalen. Meer weten? Neem dan contact op met Deltion Business, (038) 850 31 50.

Past deze training bij jou?

Je bent creatief
Je kunt netjes werken
Je bent flexibel
Je kunt goed omgaan met mensen

Ook goed om te weten

Toelatingseisen

  • Deze training is geschikt voor iedereen die als kok wil werken en nog ervaring mist. De training is ook een eerste stap naar het beroep van kok. Ervaring of een baan in de keuken is gewenst, maar niet verplicht. Voor deelname aan de training Aankomend Kok is geen vooropleiding vereist.
  • De minimale leeftijd voor deelname aan deze training is 18 jaar

Veelgestelde vragen

Contact Deltion Business

Nog eens nalezen?

Wil je de informatie over deze opleiding later nog eens teruglezen? We hebben een digifolder voor je klaarliggen!

Download de digifolder