10 september: Informatieavond

Wil je aankomend schooljaar nog starten met een opleiding? Kom dan naar de informatieavond op maandag 10 september. Het kan zijn dat de opleiding van jouw keuze al wel vol zit. Om teleurstelling te voorkomen, check vooraf de site (per opleiding is aangegeven of deze vol zit) of bel met het Studenten SuccesCentrum op 038 850 3000.

Volwassenen welkom
Ook deze avond zijn volwassenen welkom om informatie in te winnen rond leven lang ontwikkelen. Wil je je laten bijscholen op jouw vakgebied? Of een carriereswitch maken? Deltion biedt hier diverse mogelijkheden voor aan. Denk bijvoorbeeld aan een vakgerichte cursus of een opleiding waarbij je werken en leren combineert.

let op! Inschrijven voor een opleiding met startdatum september 2019 of later  is nog niet mogelijk. Dit kan per 1 november 2018.

Tijd: 18.00 - 20.30 uur
Locatie: Mozartlaan 15 in Zwolle

 

 

Lukt het je niet om je van tevoren aan te melden? 
Kom dan gewoon langs!

Opleidingsnieuws

RSS feed - Opleidingsnieuws (opens in new window) Bekijk alle headlines - Opleidingsnieuws
16
juli
2018
Haar meisjesdroom was kraamverzorgster worden en wie weet komt dat er nog eens van. Maar voorlopig ontwikkelt Aaltje Krale-Mulder(39) zich met veel plezier in het werken met peuters. Na de middelbare school was Aaltje het leren zat en kon ze
18
juni
2018
Omdat hij niet wist wat hij wilde, was zijn motivatie voor een opleiding ver te zoeken. Tot hij in de horeca belandde. Nu volgt Robbin Smeekes(20) een koksopleiding en droomt hij ervan chef-kok te worden of een eigen restaurant te openen. Zijn
14
juni
2018
Terwijl ze een opleiding in de landbouwsector volgde,werden drie van haar familieleden ernstig ziek. Sharissa (22) raakte zo onder de indruk van de zorg die zij ontvingen,dat ze besloot omzelf de zorg in te gaan. Met dieren werken leek me leuk.