4 maart: Informatieavond

Samenvatting

Op maandag 4 maart van 17.00 - 20.30 uur vindt de informatieavond plaats op het Deltion College. Opleidingen presenteren zich hier aan scholieren en hun ouders/verzorgers en andere belangstellenden. Op deze website vind je praktische informatie, informatie over de opleidingen en informatie over de voorlichtingen die tijdens de informatieavond plaatsvinden.

Tijdens de informatieavond kun je bij de opleiding van jouw keuze kijken. Alle gebouwen zijn open, zodat je sfeer kunt proeven en mischien wel je toekomstige schoolomgeving kan zien. In de gebouwen vinden de voorlichtingen plaats. Sommige opleidingen werken met voorlichtingsronden, anderen geven persoonlijke voorlichting. Weet je nog niet precies wat je wilt? Dan kan je in gesprek met het Studenten SuccesCentrum. Zij bieden hulp bij het maken van een studiekeuze.

Volwassenen welkom
Ook deze avond zijn volwassenen welkom om informatie in te winnen rond leven lang ontwikkelen. Wil je je laten bijscholen op jouw vakgebied? Of een carriereswitch maken? Deltion biedt hier diverse mogelijkheden voor aan. Denk bijvoorbeeld aan een vakgerichte cursus of een opleiding waarbij je werken en leren combineert.

Tijd: 17.00 - 20.30 uur
Locatie: Mozartlaan 15 in Zwolle

 

 

Lukt het je niet om je vooraf aan te melden? Kom dan gewoon langs!

download