Omexom

De vraag naar goed opgeleide vakmensen voor de energietransitie is enorm. Het Deltion College biedt samen met Omexom de cursus Hoogspanningstechniek - Theorie & Praktijk aan om mensen specifiek in hoogspanning te scholen. Specifieke kennis is namelijk nodig om aan dit net te kunnen en te mogen werken.
 
De cursus Hoogspanningstechniek – Theorie & Praktijk is relevant voor bijvoorbeeld engineers en monteurs van grote netbeheerders. Zij leren verspreid over 20 lesdagen alles over hoogspanningsnetten en -stations, risico’s en veiligheidsaspecten van werken met hoogspanning. De cursisten die het examen afronden, ontvangen een wettelijk erkend mbo-certificaat.
 
Bij Omexom Institute in Assen worden theorielessen gegeven door docenten van Deltion. Technisch specialisten van Omexom verzorgen daar de praktijklessen in een nagebootst hoogspanningsstation. Een mooi voorbeeld van hoe het onderwijs en het bedrijfsleven elkaar kunnen versterken!
 
Geïnteresseerden die alleen theorielessen willen volgen over hoogspanningstechniek, kunnen bij het Deltion College terecht voor de cursus Hoogspanningstechniek - Theorie.

Laatste nieuws

Video

"Een mooi voorbeeld van hoe het onderwijs en het bedrijfsleven elkaar kunnen versterken"

Omexom | Deltion College

We helpen je graag verder!