background

Leerbedrijf Evenementenbureau

Het Deltion College heeft zijn onderwijsprojecten en -evenementen voor een groot deel onder gebracht bij het leerbedrijf Evenementenbureau. Het Evenementenbureau verzorgt en behandelt aanvragen die plaatsvinden met medewerking van de horecaleerbedrijven en ook alle aanvragen die nodig zijn voor het project- en evenementenonderwijs zowel binnen als buiten het Deltion College. En het Evenementenbureau is een geaccrediteerd leerbedrijf voor tal van opleidingen!

Boeiend praktijkonderwijs

Bij het Leerbedrijf Evenementen kunnen studenten cross-over leren samenwerken en ervaring opdoen hoe het is om mee te werken aan echte onderwijsprojecten en –evenementen. Een goede stap die de student helpt klaar te stomen voor het werkveld. Onder begeleiding van ervaren leraren en instructeurs gaan studenten van verschillende opleidingen aan de slag met de aanvragen die bij het Evenementenbureau binnen komen. Niet alleen boeiend praktijkonderwijs binnen een vertrouwde omgeving voor onze studenten, maar daarnaast faciliteren we opleidingsteams bij hun onderwijsprojecten en – evenementen.

Daarnaast lopen ook de reserveringen voor Brasserie & Restaurant Guillaume, Grand Café Amadeus, het theater en opleiding artiest via het Evenementenbureau.

Openingstijden

Het Evenementenbureau is geopend geopend van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur.

Contact evenementenbureau

Het evenementenbureau van Deltion is te bereiken op telefoonnummer 038-850 3400 en per email via [email protected]. Het Evenementenbureau is gevestigd bij Deltion in gebouw Bruin, begane grond, ruimte 0.001.