background

Organisatie Deltion

Jong of oud, bedrijf of instantie, studerend of werkend: Deltion is er voor iedereen!

Voor mbo-opleidingen, bij- of omscholing, maatwerk voor bedrijven, als inspirerende werkgever of als samenwerkingspartner. Wij werken dagelijks met overgave aan de leerroutes van onze studenten. Wij leveren als partner een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van de regionale arbeidsmarkt. Wij zijn gevestigd op een bruisende school in onderwijsstad Zwolle.

Met uitdagende faciliteiten en een brede maatschappelijke blik stimuleren we studenten en medewerkers om zich zo succesvol mogelijk te ontwikkelen in hun beroep, in de maatschappij en in hun persoonlijk leven.

Wat organisaties nodig hebben

Wat ik later worden wil…dat verschilt per persoon en per moment. Maar wat willen organisaties eigenlijk? Waar willen zij naartoe? En wat hebben ze daarbij nodig van het onderwijs? Want onderwijsinstellingen zoals Deltion leveren hen hun werknemers!  Scania, Theater De Spiegel, Sligro en Regiocampus gingen met ons in gesprek en met hun input en die van andere organisaties om ons heen bouwt Deltion verder aan het onderwijs van de toekomst. Starting today!

Loading the player ...

Later als ik groot ben…

Wat wil je later worden? Kinderen, scholieren, studenten, volwassenen en ouderen: iedereen heeft dromen over wat hij wil worden of bereiken. In deze film vertellen mensen van alle leeftijden over wat zij later worden willen en hoe ze dat voor elkaar gaan krijgen.

Loading the player ...