background

Contact

Voor vragen of meer informatie over de opleidingen van het Deltion College kun je contact opnemen met het Studenten SuccesCentrum via het algemene nummer:
(038) 850 30 00. Of via de e-mail: ssc@deltion.nl.

Langskomen

Dat kan natuurlijk ook! Kom langs op één van de open dagen of informatieavonden. Wanneer deze plaats vinden vind je hier. Daarnaast kun je tijdens schooluren zonde afspraak langskomen bij het Studenten SuccesCentrum. Je vindt ons direct naast de ingang van de school.

Informatieavond

Aanmelden voor onze informatieavond kan via www.deltion.nl/inschrijven. Na aanmelding ontvang je van ons jouw persoonlijke ticket. Wil je ouders, verzorgers, broers en zussen meenemen? Doen! Ze mogen zo op jouw ticket mee naar binnen.

Lukt het je niet om je van tevoren aan te melden voor de informatieavond? Dan kun je dit ook ter plekke doen. We helpen je hier graag bij! Heb je je wel aangemeld, maar heb je geen ticket ontvangen? Geen probleem. Kom gewoon langs.

Tijdens de informatieavond kun je parkeren in één van onze parkeergarages. Hiervoor heb je geen toegangspas nodig.

Postadres Deltion College

Deltion College
postbus 565
8000 AN Zwolle

Bezoekadres Deltion College

Mozartlaan 15
8031 AA Zwolle

Toegangsbeheer

Binnen Deltion maken wij gebruik van toegangsregistratie (beheer) met een bezoekerspas. Je kunt een bezoekerspas krijgen bij elke ingang. Bij de twee ingangen aan de Mozartlaan kun je als bezoeker doorlopen naar de receptie, die een bezoekerspas zal geven. In parkeergarage 1 en parkeergarage 2 (beiden gelegen aan de Obrechtstraat) ontvang je een bezoekerspas via een intercomzuil.

Met deze bezoekerspas heb je vervolgens toegang tot de school, waarbij je je kunt melden bij de receptie.

Bij het verlaten van het Deltion College deponeer je de toegangspas bij de verschillende inname zuilen. Deze zijn te vinden bij alle ingangen. De innamezuilen vind je ook op de achterzijde van je bezoekerspas.

Ook is je toegangspas een uitrijkaart.

Voor een overzicht van de ingangen en parkeergelegenheden hierbij een plattegrond van de campus Deltion College: plattegrond.

Parkeren

Kom je met de auto, dan kun je parkeren in een van onze 3 parkeergarages;
- P1, gelegen aan campus deel Oost
- P2, gelegen aan campus deel West
- P3, motorvoertuigen hoger dan twee meter

Er zijn vier oplaadparkeerplaatsen voor elektrische auto’s bij het Deltion College. Drie oplaadlocaties bij P3 en één oplaadlocatie naast gebouw Geel (Obrechtstraat). Deze oplaadpunten zijn te herkennen aan een speciaal bord.

Kom je met de brommer of op de fiets? Deze kun je parkeren in onze fietsen- en/of brommerstallingen.
- Campus deel Oost P1
- Campus deel West P2 (fietsenstalling) P3 (brommerstalling)

Openbaar vervoer

Deltion is bereikbaar met Buslijn 9. Deze buslijn vertrekt meerdere keren per uur van het centraal station in Zwolle. Meer info, klik hier.

Draadloos internet (wifi)

Als bezoeker kun je gebruik maken van ons draadloze netwerk ‘eduroam’. Wil je gebruik maken van eduroam als je hier bent? Vraag dan je degene met wie je een afspraak hebt om je toegang te verlenen.