background

Bouwen & Wonen

Bouwkunde

Loading the player ...

Als je om je heen kijkt, zie je steeds nieuwe gebouwen verrijzen of oude(re) gebouwen opgeknapt worden. Dit is het werk van vakmensen in de bouw. Zij hebben invloed op hoe Nederland eruit ziet: eerst met de computer en/of later met hun handen. Werken in de bouw is afwisselend; er wordt gebouwd in verschillende stijlen en men werkt met verschillende materialen. De vormgeving van gebouwen wordt steeds specialer. De meeste gebouwen zijn nog vierkant, maar steeds vaker komen ook bijzondere vormen voor. De bouw zit te springen om goed opgeleide vakmensen. De techniek in deze branche is voortdurend in ontwikkeling.

Beroepen met opleidingen

Hieronder zie je het overzicht van de beroepen met de opleidingen die Deltion in deze richting aanbiedt. Als je op het beroep klikt, lees je meer over het beroep en over de opleidingen. Ook lees je meer over de inhoud van de opleiding, kosten en toelatingseisen. Deze informatie kan je zelf downloaden of uitprinten. Als je een algemeen beeld wilt krijgen van de verschillende opleidingen en beroepen binnen deze richting, vraag dan de afdelingsbrochure aan. Wil je meer weten over stages of de kansen op een baan na het afronden van een opleiding? Ga dan naar stagemarkt.nl of voor kansen op de arbeidsmarkt naar beroepeninbeeld.nl of kansopwerk.nl.

De cursussen
Basisveiligheid (B-VCA) zelfstudie
Bouwkundig Opzichter
C.N.C. Houtbewerking
Directievoerder-UAV
Metselen basisvaardigheden I
Projektleider Beheer en Onderhoud Vastgoed
Tegelzetten Basiscursus
Tegelzetten(lijmen op wanden en vloeren)
VOL VCA Zelfstudie

Twijfel je nog?

Kom dan langs, want in een gesprek kunnen we je nog beter begeleiden in je keuze. Dit kan tijdens onze open dagen of informatieavonden, dan zie je gelijk de Deltion campus. Ook kun je elke werkdag met je vragen terecht bij ons Studenten SuccesCentrum (SSC). Het SSC bevindt zich op de begane grond, direct bij de hoofdingang. Mailen of bellen kan natuurlijk ook, [email protected] of (038) 850 30 00.

cluster image

Laura,Student

‘Je hoeft geen bouwkundige achtergrond te hebben om deze opleiding te kunnen doen. Als je maar geïnteresseerd bent en wilt leren. Je hoeft niet perse de blubber in. Je kunt bijvoorbeeld ook werken bij een architectenbureau.’