Informatieavond

Samenvatting

Wil jij je blijven ontwikkelen in je vakgebied? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Kom dan maandag 11 september van 18.00 - 20.30 uur naar onze informatieavond. Tijdens deze avond zijn alle opleidingsteams aanwezig om voorlichting te geven.

Inschrijven
Kom je naar de informatieavond? Meld je dan aan.

Lukt het je niet om je van tevoren aan te melden? 
Kom dan gewoon langs!

 

 

RSS feed - Deltion College Bekijk alle headlines
28
juli
2017
Wat ze wilde worden? Ook na de middelbare school had Coby Sybrandy nog geen idee. Door rond te kijken, uit te proberen én een opleiding te volgen, kreeg ze een steeds beter beeld van wat ze kan en wil.
Lees meer over dit bericht
28
juli
2017
Hij wist al jong heel goed wat hij wilde en stippelde zijn opleidingstraject daardoor heel gericht uit. Dit is het verhaal van Rick ter Huurne (23), die een passie ontwikkelde voor de wereld van het metaal.
Lees meer over dit bericht
28
juli
2017
Ze wilde kunstenaar worden, of iets met sport doen, maar werd klantadviseur bij een bank. Jaren later zette Carola van Helden (36) alsnog de stap naar een baan met minder zekerheid, maar meer plezier.
Lees meer over dit bericht
21
juli
2017
Wil jij een eigen bedrijf beginnen? Of als ZZP-er aan het werk? Heb je hier al ideeën over maar weet je niet hoe je het aan moet pakken? Geef je dan op voor de EigenBaas Avondschool Regio Zwolle. De 11 weken durende cursus start 25 september
Lees meer over dit bericht