background
Jongeren onderwijsVolwassenen onderwijsVoor bedrijven
kieswijzerinschrijven

Mijn Deltion

Mijn Deltion is de plek waar studenten en medewerkers van Deltion kunnen inloggen in hun eigen portal. Vanuit dit centrale platform kun je bij je persoonlijke gegevens, zoals de Deltionmail en agenda, maar ook andere applicaties, bijvoorbeeld je digitale leeromgeving, N@tschool, Fiducia (vindservice) en je rooster.

Student

Om bij Mijn Deltion te komen, klik je op de onderstaande link. Als student log je dan in met je studentnummer (bv 81011103) en met het wachtwoord waarmee je op het netwerk inlogt. Je kunt dan gebruik maken van je Deltionmail en agenda functionaliteit bij Live@EDU. Voordat je je Deltionmail kunt gebruiken moet je eerst inloggen op een vaste pc van Deltion (dus niet je laptop) en daar je wachtwoord wijzigen. Een handleiding over het gebruik van de computers en het netwerk op de campus, vind je op Mijn Deltion onder ‘Op de campus --> IT’.

Mijn Deltion voor studenten

EVC-deelnemer

Log hier in op uw digitale portfolio.

Mijn Deltion voor EVC-deelnemers

Medewerker

Als medewerker van Deltion kun je via onderstaande link inloggen op de medewerkersportal. Je logt op deze pagina hetzelfde in als bij je eigen werkplek van Deltion. Dus gebruikersnaam: ‘ppuk' en je wachtwoord.

Mijn Deltion voor medewerkers