background

Horeca, Reizen & Dienstverlening

Horeca

De horeca is een dynamische bedrijfstak. De consument en markt stellen steeds hogere eisen waar goed op moet worden ingespeeld. Ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Recente ontwikkelingen zijn bijvoorbeeld: professionalisering van het beroep gastheer/-vrouw, nieuwe kooktechnieken en de toegenomen belangstelling voor gezonde en aangepaste voeding.

De branche kent verschillende soorten bedrijven. Met een horecaopleiding kun je werken bij cafés, restaurants, hotels, congrescentra, cateringbedrijven en evenementen, maar ook bij instellingen als scholen, kantoren, verzorgingstehuizen en ziekenhuizen.

Horeca is meer dan koken en serveren. Inkoop, administratie, personeelsbeleid, sales en public relations zijn gebieden waar je ook mee te maken krijgt. Het Nederlandse horecaonderwijs staat internationaal hoog aangeschreven, waardoor je volop mogelijkheden hebt in het buitenland

Hieronder zie je het overzicht van opleidingen die Deltion in deze richting aanbiedt.

Opleidingsaanbod start na zomervakantie 2018

De opleidingLeerweg / Niveau
Entree-assistent bol, bbl - niveau 1
Gastheer / Gastvrouwbbl - niveau 2,3
Kokbol, bbl - niveau 2,3
Manager/Ondernemer Horecabol, bbl - niveau 4

Opleidingsaanbod start na zomervakantie 2017

De opleidingLeerweg / Niveau
Entree-assistent bol, bbl - niveau 1
Gastheer / Gastvrouwbbl - niveau 2,3
Kokbol, bbl - niveau 2,3
Manager/Ondernemer Horecabol, bbl - niveau 4

moviemovie

Matthijs,Student

‘Ik ga binnenkort stagelopen in een hotel in Berlijn. Werken in het buitenland en mijn talen oefenen. Een prima manier om de theorie in praktijk te brengen.’