Ontwikkel je ambities

Studenten en medewerkers willen wij een omgeving bieden waarin zij het beste van zichzelf kunnen geven. Daarom krijg je bij het Deltion College volop ruimte om je verder te ontwikkelen en door te groeien binnen de organisatie.

Ben je werkzaam bij Deltion en heb je leidinggevende ambities? Wellicht is dan ons leiderschapsprogramma en/of onze potentialpool iets voor jou. Na je aanmelding voor een van deze trajecten, volgt een selectieprocedure waarvan een assessment onderdeel uitmaakt.

Management-development

Om als organisatie succesvol te kunnen zijn en meerwaarde te creƫren voor onze studenten, medewerkers en de maatschappij, zijn leiders nodig die medewerkers inspireren en verbinden. De meest succesvolle leiders blijken zij te zijn, die uitblinken in de volgende principes: verbinding met jezelf, mensen verbinden, koers bepalen, zorg dragen voor de uitvoering en werken aan een betere toekomst. Met dit in ons achterhoofd organiseren we jaarlijks een leiderschapsprogramma voor en met onze leidinggevenden.

Potentialpool voor opleidingsmanagers

Heb je de potentie en ambitie om opleidingsmanager te worden? Dan kun je je aansluiten bij de potentialpool. Na je aanmelding volgt een selectieprocedure waarvan een assessment onderdeel uitmaakt.