Werken als leraar mbo of instructeur

Bij Deltion beschouwen we het verzorgen van uitdagend en vakgericht mbo-onderwijs als onze belangrijkste opgave. Om goed onderwijs te kunnen bieden, werken wij met leraren en instructeurs die de beroepspraktijk goed kennen.

Ben je een vakspecialist die zichzelf wil blijven ontwikkelen, en lijkt het je leuk om in teamverband bij te dragen aan het opleiden van toekomstige vakgenoten? Dat kan. Ook als je (nog) geen tweedegraads-lerarenopleiding hebt afgerond.

Nieuwe leraren die vanuit het bedrijfsleven, zonder lesbevoegdheid, bij Deltion komen werken, stellen wij in staat om een lesbevoegdheid te halen. Zo krijg je de juiste begeleiding om in je nieuwe vak te groeien.

Kennis van pedagogiek en didactiek is ook voor onze instructeurs van belang. Zodat zij weten hoe zij studenten kunnen begeleiden. Voor hen is een speciale opleiding ontwikkeld.

Is jouw interesse in een baan als leraar of instructeur bij Deltion gewekt? Bekijk dan ons actuele vacatureaanbod. En volg de cursus 'Eén pas voor de klas', speciaal bedoeld voor mensen die zich oriënteren op een baan in het onderwijs!