Werken bij Deltion

Gepassioneerde vakmensen die onze studenten met gedrevenheid samen een vak bijbrengen. Dat is wat wij zien in onze medewerkers.

Onze school, jouw werkplek

Bijna alle opleidingen die het Deltion College aanbiedt, zijn gehuisvest onder één dak: de Deltion campus. De campus is net een klein dorp en bestaat uit meerdere gebouwen, elk met een eigen kleur, inrichting en sfeer. In ieder gebouw worden meerdere opleidingen verzorgd. Hoewel je in ‘jouw’ gebouw met jouw eigen team werkt, is het heel gemakkelijk om ook mensen van andere gebouwen te vinden en te ontmoeten: de verschillende gebouwen zijn namelijk met elkaar verbonden door een open ruimte, de boulevard. Hier tref je onder andere leuke zitjes, diverse restaurants, een bakkerswinkel, een optiek. Ook vinden er regelmatig mooie evenementen plaats, zoals modeshows, theatervoorstellingen, diverse workshops en ondernemersbeurzen.

Het beste waarmaken

In de inspirerende werkomgeving en de informele werksfeer van Deltion word je uitgedaagd om als team elkaars talenten op te zoeken en te benutten en zo het beste van jezelf te geven. Ook word je uitgenodigd om actief mee te denken over de verdere ontwikkeling van Deltion. Je krijgt alle ruimte voor zelfontplooiing via bijvoorbeeld opleidingen en cursussen, zowel binnen als buiten je eigen specialisme. Er is veel ruimte voor eigen initiatief. Samen met ons werk je dagelijks aan kwalitatief goed onderwijs!