Onze feiten

Het Deltion College is een regionaal opleidingscentrum (ROC), dat actief is in bijna alle werkvelden van het mbo-onderwijs. Daarnaast vervullen wij voor een groeiend aantal bedrijven in de regio de rol van kennispartner. Dat doen we sinds 2011 vanuit Deltion Business.

Bij het Deltion College volgen ongeveer 16.000 studenten één van onze 225 beroepsopleidingen in de vorm van een BOL-, BBL- of deeltijdtraject. Aan het sprintlyceum volgen circa 840 studenten een versnelde vwo-, havo- of vmbo-opleiding. Bijna 1.900 cursisten nemen deel aan andere onderwijsactiviteiten zoals een EVC-traject of contractonderwijs.

Deltion heeft circa 1.400 medewerkers in dienst. De verdeling onderwijspersoneel (leraren en instructeurs) en ondersteunend- en beheerspersoneel binnen Deltion ziet er als volgt uit:

In ons sociaal jaarverslag 2017 'Onderweg naar morgen' staan meer wetenswaardigheden over het afgelopen jaar. We laten je hierin ook ver vooruitkijken naar de toekomst!

Wil je nog meer weten over ambities, de financiële resultaten, onze strategische beleidsprogramma's en dergelijke? Lees dan ons geïntegreerd jaarverslag 2017.