IT-banenmarkt 30 juni

Pepper en haar andere IT-collega’s houden een banenmarkt op 30 juni van 16.00 – 20.00 uur. Je kunt zelf bepalen op welk tijdstip je een kijkje wilt komen nemen. Ontmoet vakgenoten, die misschien wel je collega kunnen worden, en ontdek welke gave IT-vraagstukken er binnen Deltion zijn. Van biometrisch authenticeren, diverse IOT projecten tot het opzetten van digitale communities. En ja, die zijn vast ook allemaal ergens anders te doen. Maar niet op zo’n bijzondere en levendige plek als Deltion met 19.100 studenten en bijna 1.800 collega’s. De omgeving én de voorwaarden zijn echt uniek. Ontdek wat jij kan als IT’er binnen Deltion. Kom op 30 juni naar onze IT-banenmarkt (Campus West).

Werken binnen IT van Deltion is gaaf: wij hebben maatschappelijke impact, wij staan voor kwaliteit en willen het beste waarmaken. We hebben onze IT-omgeving in eigen beheer, de lijnen zijn kort en wij zoeken jouw toegevoegde waarde. Je krijgt hier alle kansen te doen waar jij goed in bent en wordt aangemoedigd verder te kijken dan je comfortzone. Alle keuze en mogelijkheden liggen hier binnen handbereik en het onderwijs staat garant voor constante uitdaging, (persoonlijke) ontwikkeling en vernieuwing.

Er heerst een sfeer van saamhorigheid waarbij we allemaal werken aan een gezamenlijk doel. De collega’s zijn leuk en behulpzaam.

Tekin, werkplekbeheer

Deltion is een inclusieve school met open blik. De IT-omgeving van Deltion is lekker ingewikkeld en daardoor kun je je echt uitleven èn je blijft nieuwe dingen leren.

Helma, privacy officer

De grote netwerkomgeving is voor mij de reden geweest om bij Deltion aan de slag te gaan. En met vernieuwingen op til, wordt dat alleen maar nog interessanter.

Alexander, infra-specialist

Onderwijs en IT
Samen met onderwijsdirecteuren, leraren en proceseigenaren werken we aan digitale programma’s die 19.100 studenten – jong en oud – helpen hun toekomst verder op te bouwen. En dat allemaal op een prachtige campus waar verschillende onderwijsdisciplines, leraren en ondersteunende diensten “samen aan de toekomst werken”.

Ons team staat voor de uitdagende taak om vele ontwikkelingen op IT te vertalen naar kansen en mogelijkheden voor Deltion. Denken in mogelijkheden, strategie, is het maakbaar, past het binnen de wetgeving en is het beheersbaar zijn hierbij constante aandachtsgebieden. IT is een belangrijke pijler binnen ons onderwijs, privacy en security zijn belangrijke kaders. Aan ons de taak om hierin het juiste te doen om zo het allerbeste te kunnen betekenen voor onze organisatie en studenten.

Privé en werk gaat goed samen inclusief thuiswerk-mogelijkheden. Je kunt sporten op de campus en de collegialiteit is groot. Houd je van Microsoft, dan kun je hier je hart ophalen!

Ronald, technisch consultant

Wat interessant is aan onze IT-omgeving? Er is veel te doen en te veranderen. De betrokkenheid van collega’s is groot en er is een enorme diversiteit aan werkzaamheden.

Marlon, wijzigingsbeheerder

Jouw team en organisatie
Jij komt te werken op een bruisende campus in het team Informatisering & Automatisering. Dit team bestaat uit 42 collega’s, verdeeld over meerdere vakgebieden zoals:
  • Informatiemanagement
  • Functioneel Beheer
  • Technisch Management
  • Projectmanagement
  • Architectuur
  • Data
  • Privacy
  • Security
Wij zoeken jou!
Wil jij écht iets toevoegen? En ben jij benieuwd wat wij als Deltion College te bieden hebben? Kom dan naar de IT-banenmarkt op 30 juni. Je hoeft je niet aan te melden. Je kunt gewoon binnenlopen (Campus West).

Als je niet kan of niet kan wachten, laat dan zo snel mogelijk van je horen door te solliciteren en in je motivatiebrief aan te geven waarom jij één van onze nieuwe collega’s gaat zijn (solliciteren kan via deze link). We gaan graag het gesprek aan om de mogelijkheden te bespreken.

Kun je niet wachten en wil je graag wat meer informatie? Neem dan contact op met Arjan Scheve (manager operations I&A), telefoonnummer: 038-8503310.