Tijdelijke Subsidieregeling Ontwikkeladvies STAP

Voor: werknemers/werkzoekenden met maximaal een mbo niveau 2 opleiding als achtergrond
Bedrag: maximaal € 700,-
Aanvragen via: www.hoewerktnederland.nl
Aanvraagperiode: tot en met 15 december 2022
Opleidingen: loopbaancoachingstraject
Verstrekker: Rijksoverheid via UWV/STAP

Je werkt, en je vraagt je soms af of je misschien méér kunt. Bijvoorbeeld ander werk, dat beter bij je past. Of je bent op zoek naar werk, en je wilt je kansen vergroten. Waar begin je dan? En welke cursus of opleiding heb je nodig? Het Ontwikkeladvies STAP kan je verder helpen. Dat advies is gratis, dankzij de Tijdelijke Subsidieregeling Ontwikkeladvies STAP.

Zo werkt het
Je krijgt een ontwikkeladviesgesprek met een onafhankelijke loopbaanadviseur. Dat advies helpt jou zicht krijgen op jouw kansen in de arbeidsmarkt. Bijvoorbeeld in wat je al kunt, en wat voor werk je ook zou kunnen doen. Of je krijgt coaching om werk te vinden in een beroep waar veel vraag naar is. Dat biedt je zicht op de stappen die je nog moet zetten, en op de voor- en nadelen van je overstap.

Aanvragen
Om het gratis Ontwikkeladvies STAP te krijgen, neem je contact op met een loopbaanadviseur. Het Deltion College heeft loopbaanadviseurs in dienst die je graag helpen. Je kunt ons bellen op (038) 850 31 50 of online bij ons aanmelden. De adviseur vraagt voor jou de subsidie aan, via www.hoewerktnederland.nl. Met die subsidie helpt hij of zij jou met het maken van je toekomstplannen.