Maatwerk en incompany in de Transport en Logistiek

Maatwerk in Transport en Logistiek 
Wil jij een opleidingsprogramma op maat voor jouw werknemers? Een korte cursus, een specifieke module of juist een training voor een groep medewerkers uit jouw organisatie? Wij gaan graag hierover met je in gesprek.  

Samen met accountmanager Esther Hulsman, specialist in deze branche, bekijk je welke oplossing het beste bij je scholingsvraag past. Ook vakdocenten en trainers zijn betrokken bij het samenstellen van het trainingsprogramma. 

Wil je vrijblijvend in gesprek over de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem dan contact op met Esther. 

Opleiden op je eigen werkvloer 
Wil je vakmensen op je eigen werkvloer opleiden? Deltion maakt cursussen en volledige opleidingen op maat, die branche- en bedrijfsoverstijgend zijn. Jouw medewerkers leren op hun eigen werkplek en voeren gerichte opdrachten uit om vaardigheden en kennis te ontwikkelen. Een goede manier om je werknemers effectief op te leiden. Als afsluiting ontvangen ze een wettelijk erkend certificaat of een mbo-diploma op niveau 1, 2, 3 of 4. Omdat de rol van de praktijkbegeleider heel belangrijk is bij dit type opleidingen, krijgt de begeleider hulp van de docenten van Deltion. 

Wil je vrijblijvend in gesprek over de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem dan contact op met Esther. 

We helpen je graag verder!

We helpen je graag verder!

Neem contact met mij op