Maatwerk en incompany in de Gehandicaptenzorg

Grote organisatie? Of kleine instelling? Je wilt altijd de beste zorg kunnen bieden met goed geschoold personeel. Om te zorgen dat je werknemers de meest actuele competenties bezitten, maakt Deltion ontwikkeltrajecten op maat. Opleidingen na werktijd of bij jou op de werkvloer? Geen probleem!

Maatwerk: opleidingsprogramma naar wens
Wil jij een opleidingsprogramma op maat voor jouw werknemers? Een korte cursus, een specifieke module of juist een training voor een groep medewerkers uit jouw organisatie? Wij gaan graag hierover met je in gesprek.

Samen met de accountmanager Agnes Mulder, specialist in de regionale zorg, bekijk je welke oplossing het beste bij je scholingsvraag past. Ook vakdocenten en trainers zijn betrokken bij het samenstellen van het trainingsprogramma.

Incompany: Opleiden op je eigen werkvloer
Wil je zorgmedewerkers op je eigen werkvloer opleiden? Deltion maakt cursussen en volledige opleidingen op maat, die branche- en bedrijfsoverstijgend zijn. Jouw medewerkers leren op hun eigen werkplek en voeren gerichte opdrachten uit om vaardigheden en kennis te ontwikkelen. Een goede manier om je werknemers effectief op te leiden. Als afsluiting ontvangen ze een wettelijk erkend certificaat of een mbo-diploma op niveau 1, 2, 3 of 4. Omdat de rol van de praktijkbegeleider heel belangrijk is bij dit type opleidingen, krijgt de begeleider hulp van de docenten van Deltion.

Wil je vrijblijvend in gesprek over de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem dan contact op met Agnes Mulder

We helpen je graag verder!

We helpen je graag verder!

Neem contact met mij op