background

Loopbaanadvies

In uw werkend bestaan kunnen momenten voorkomen waarin u worstelt met loopbaanvragen. Vragen die kunnen ontstaan door een verandering in uw werk of een ingrijpende ervaring in uw privésfeer. Hierbij is het van belang om inzichten te krijgen in uw talenten en loopbaanmogelijkheden. Door een loopbaanadviestraject te doorlopen, vindt u zelf de weg naar het antwoord op uw vragen en kunt u zelf de regie van uw loopbaan ter hand nemen.

Het Deltion College biedt diverse mogelijkheden aan om te onderzoeken waar de talenten van uzelf of van een medewerker liggen. Zoals het afnemen van interessetesten, capaciteitenonderzoeken of loopbaanonderzoek. Ook is het mogelijk om het niveau van taal- en rekenvaardigheden in kaart te brengen.

Officieel erkend 

Loopbaanadviseurs en psychologen van het Studenten Succescentrum (SSC) van het Deltion College verzorgen deze onderzoeken. Zij werken conform de richtlijnen van het Nederlands Instituut van Psychogen (NIP) en het Register van Beroepskeuzeadviseurs (RBA).

Meer weten over loopbaanadvies

Heeft u interesse in een loopbaanadvies of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met één van de adviseurs van het SSC via 038-8503096 of via e-mail [email protected].