background

Loopbaanadvies voor volwassenen

Wil je nog lang en gezond blijven werken? Vraag je je af of jouw werk over een aantal jaren nog wel bestaat, of ben je gewoon nieuwsgierig welke andere carrièremogelijkheden je hebt met jouw ervaring en kennis? Dan is een loopbaanadvies bij Deltion wellicht iets voor jou!

Ben je 45-plusser? Dan is een loopbaanadvies extra voordelig! Het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft besloten dat 45-plussers vanaf 2019 een financiële tegemoetkoming krijgen voor een loopbaanadvies. Je hebt dus de mogelijkheid om je te verdiepen in jouw toekomst en de regie te nemen in jouw loopbaan. De loopbaanadviseurs van Deltion gaan graag met je in gesprek.

Wat houdt een loopbaanadvies in?

Wanneer je interesse hebt in een loopbaanadvies neem je contact met ons op. Vervolgens plant één van onze loopbaancoaches een intakegesprek met je in. Hierin komen de volgende onderwerpen aan de orde:

  • inhoud van je huidige functie
  • welke toekomstige ontwikkelingen zijn er binnen jouw vakgebied en daarbuiten
  • hoe ziet je werkervaring en opleidingsverleden eruit
  • welk doel heb je voor ogen in jouw carrière
  • en uiteraard welke stappen kun je nemen om jouw doel te bereiken

Vaak bestaat een loopbaanadvies uit een aantal gesprekken. Een loopbaanadvies wordt altijd afgesloten met een persoonlijk ontwikkelplan, waarin precies omschreven staat welke stappen je kunt zetten om jouw doel te bereiken.

Voor wie?

Een loopbaanadvies is mogelijk voor iedereen die zich wil oriënteren op zijn of haar toekomstige carrière.

Kosten

Naar aanleiding van jouw wensen en mogelijkheden schetsen we je een kostenplaatje en stemmen we nauwkeurig de onderdelen en kosten met je af. Ben je 45-plusser? Dan stelt het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid €600,- beschikbaar om een loopbaanadvies in te winnen.

Officieel erkend 

Wij werken conform de richtlijnen van het Nederlands Instituut van Psychogen (NIP) en het Register van Beroepskeuzeadviseurs (RBA).

Meer weten over loopbaanadvies

Heb je interesse in een loopbaanadvies? Neem dan contact op met Deltion, via [email protected] of 038-850 3150.