background

Lassen BMBE niveau 3

Inhoud

In de cursus komen onder andere de volgende onderdelen aan bod:

- Praktijkoefeningen:

  • Plaat/pijplassen 2 – 12 mm
  • Stompe en hoekverbindingen in alle lasposities

- Theorie BMBE-lassen:

  • Lastechnologie
  • Materiaal en apparatuur
  • Veiligheid
  • Tekening lezen
  • Kwaliteitsbeoordeling

Niveau

Niveau 3

Start

Er wordt een individuele, flexibele instroom gehanteerd.

Duur

De cursus zal bestaan uit 30 dagdelen*

*Door het afleggen van een lastest wordt de cursusduur en prijs bepaald.

Doelstelingen

In deze cursus leert u alles op het gebied van BMBE-lassen. Na afronding van de cursus kunt u lassen op niveau 3 en bezit u alle vaardigheden die noodzakelijk zijn bij het booglassen met beklede elektrode (BMBE).

Doelgroep

Deze cursus is bedoeld voor werkenden die op korte termijn voor hun werk moeten kunnen booglassen met beklede elektrode (BMBE) op niveau 3. Deze cursus is tevens een vervolg op BMBE-lassen niveau 2.

Aanvangsniveau / vooropleiding

Voor deze cursus is een diploma op Vmbo of vergelijkbaar niveau met Nederlands op NT2-niveau 2 een voorwaarde. Daarnaast is het van belang dat u vaardigheden bezit die overeenkomen met BMBE-lassen niveau 2 en enige ervaring in het vakgebied bezit.

Vrijstellingenbeleid

Er is geen mogelijkheid om vrijstelling te krijgen voor bepaalde onderdelen van deze cursus/opleiding.

Studiebelasting

Praktijk: 30 avonden a 3 uur (standaard, zonder lastest)
Zelfstudie: min. 1.5 uur per week

Speciale voorwaarden

Voor deze cursus is veilgheidskleding verplicht.

Studiemateriaal

Studiemateriaal, online leeromgeving, readers etc. worden door Deltion Business beschikbaar gesteld en ontvangt u indien van toepassing op de eerste lesdag

Examen

De cursus kan worden afgesloten d.m.v. het maken van examenwerkstukken die worden beoordeeld door een examinator van het NIL. Bij voldoende resultaat ontvangt de deelnemer het NIL-diploma. Wordt er geen examen gedaan dan ontvangt men een bewijs van deelname.

Leslocatie

Deltion College, Mozartlaan 15, Zwolle.

Kosten

De prijs van de cursus is op aanvraag (op basis van de afgelegde lastest) en is tevens inclusief lesmateriaal. Prijzen zijn BTW vrijgesteld.

Scholingsaftrek inkomstenbelasting  

Voor wie: particulieren. Volgde u een opleiding of een studie voor uw (toekomstige) beroep. Of hebt u kosten voor een EVC-procedure? Dan mag u hiervoor kosten zoals lesgeld en kosten van studieboeken onder bepaalde voorwaarden aftrekken. Meer informatie: www.belastingdienst.nl

Korting op uw opleiding, cursus of training

Via de Stichting Opleiding Ontwikkeling Metaalbewerking (OOM) kunnen bedrijven en werknemers in de metaalbewerking subsidies en financiële bijdragen ontvangen voor scholing en ontwikkeling.  Een overzicht van de regelingen vindt u op www.oom.nl.

Meer informatie & aanmelding

Als deelnemer van deze opleiding/training/cursus ga je een overeenkomst aan met Deltion Business (KvK 41025460). Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier op de website of de button 'Aanmelden' bij de cursusinformatie. Na aanmelding ontvang je een schriftelijke bevestiging van de ontvangst van jouw aanmelding. Binnen enkele dagen volgt de bevestigingsbrief. Voor sommige opleidingen zijn er aanvullende eisen met betrekking tot deelname aan de opleiding. Zie hiervoor de cursusinformatie.

Voor meer inhoudelijke informatie  en vragen over deze cursus/opleiding, kun je contact opnemen met Deltion Business, Telefoon: 038 - 850 31 50 of E-mail: [email protected]

aanmeldeninformatie aanvragen