background

Inventor

Inhoud

De inhoud van de cursus bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Schetsen (tekenen in plat vlak): lengte voorwaarden en vorm
  • Onderdelen vormen: stappenplan (extruderen en revolve) en features bewerken
  • Samenstellingen en presentaties
  • 2D tekeningen: werktekening, samenstelling, exploded view
  • Sheet Metal: veranderingen van 3D naar 2D en andersom

Niveau

Niveau 3

Start

Er wordt een individuele, flexibele instroom gehanteerd.

Duur

De cursus zal bestaan uit 18 avonden van 3 klokuren (uitgaande van beginners-niveau)

Doelstellingen

In deze cursus maakt u uitvoerig kennis met Inventor. In de cursus leert u met praktische opdrachten hoe u zelfstandig producten kunt modelleren met behulp van Inventor. Met Inventor kunt u een productontwerp visualiseren, efficiënt constueren, de maakbaarheid van een product vaststellen, complexe 3D-varianten maken, interfacing met CAM en analysepakketten te gebruiken.

Doelgroep

Deze cursus is bedoeld voor tekenaars, constructeurs, ontwerpers en werkvoorbereiders die vaardigheden dienen te bezitten op het gebied van Inventor.

Aanvangsniveau / vooropleiding

Voor deelname aan deze cursus moet u in het bezit zijn van een Mbo-diploma en/of over voldoende vakkennis beschikken. Tevens is het belangrijk dat u beschikt over enige CAD-ervaring.

Vrijstellingenbeleid

Er is geen mogelijkheid om vrijstelling te krijgen voor bepaalde onderdelen van deze cursus/opleiding.

Studiebelasting

Bijeenkomsten: 3 uur per week

Zelfstudie: min. 1.5 uur per week

Speciale voorwaarden

Er zijn geen speciale voorwaarden gesteld om deel te nemen.

Studiemateriaal

Studiemateriaal, online leeromgeving, readers etc. worden door Deltion Business beschikbaar gesteld en ontvangt u indien van toepassing op de eerste lesdag

Examen

Er zijn geen examens van toepassing voor deze cursus/opleiding. De student ontvangt een certificaat. (bewijs van deelname)

Leslocatie

Deltion College, Mozartlaan 15, Zwolle.

Kosten

De kosten voor de cursus bestaan uit:

  • cursusgeld € 1425,00*
  • lesmateriaal € 60,00
  • examengeld niet van toepassing

*Prijswijzigingen voorbehouden. Prijzen zijn BTW vrijgesteld.

Scholingsaftrek inkomstenbelasting  

Voor wie: particulieren. Volgde u een opleiding of een studie voor uw (toekomstige) beroep. Of hebt u kosten voor een EVC-procedure? Dan mag u hiervoor kosten zoals lesgeld en kosten van studieboeken onder bepaalde voorwaarden aftrekken. Meer informatie: www.belastingdienst.nl

Korting op uw opleiding, cursus of training

Via de Stichting Opleiding Ontwikkeling Metaalbewerking (OOM) kunnen bedrijven en werknemers in de metaalbewerking subsidies en financiële bijdragen ontvangen voor scholing en ontwikkeling.  Een overzicht van de regelingen vindt u op www.oom.nl.

Meer informatie & aanmelding

Als deelnemer van deze opleiding/training/cursus ga je een overeenkomst aan met Deltion Business (KvK 41025460). Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier op de website of de button 'Aanmelden' bij de cursusinformatie. Na aanmelding ontvang je een schriftelijke bevestiging van de ontvangst van jouw aanmelding. Binnen enkele dagen volgt de bevestigingsbrief. Voor sommige opleidingen zijn er aanvullende eisen met betrekking tot deelname aan de opleiding. Zie hiervoor de cursusinformatie.

Voor meer inhoudelijke informatie  en vragen over deze cursus/opleiding, kun je contact opnemen met Deltion Business, Telefoon: 038 - 850 31 50 of E-mail: [email protected]

aanmeldeninformatie aanvragen