background

Frezen basis (praktijk)

Inhoud

In de cursus wordt op basisniveau onder andere aandacht besteed aan het leren frezen van platte vlakken en het spiebaan en sleuven frezen. Deze cursus is terug te vinden in de OOM-catalogus (het Opleidings- en Ontwikkelingsfonds voor de Metaalbewerking). De curus staat vermeld als nr. 129.001.

Niveau

Niveau 2

Start

Er wordt een individuele, flexibele instroom gehanteerd.

Startmoment wordt bepaald bij voldoende deelname.

Duur

De curus zal bestaan uit 10 dagdelen.

Doelstellingen

In deze cursus leert u een conventionele (handgestuurde) freesmachine gebruiken. U leert de beginselen op het gebied van de bediening en het gebruik van een conventionele freesmachine. Na deze cursus bent u in staat om op basisniveau met een conventionele freesmachine te werken.

Doelgroep

Deze cursus is bedoeld voor werkenden en werkzoekenden in de metaalbewerking die willen leren werken of moeten kunnen werken met een conventionele freesmachine.

Aanvangsniveau / vooropleiding

Voor deze cursus is een opleiding op Vmbo-niveau (of vergelijkbaar) met Nederlands op NT-2 niveau 3 een voorwaarde voor toelating.

Vrijstellingenbeleid

Er is geen mogelijkheid om vrijstelling te krijgen voor bepaalde onderdelen van deze cursus/opleiding.

Studiebelasting

Bijeenkomsten: ± 4 uur per week

Zelfstudie: min. 2 uur per week

Speciale voorwaarden

Voor deze cursus is veiligheidskleding verplicht.

Studiemateriaal

Studiemateriaal, online leeromgeving, readers etc. worden door Deltion Business beschikbaar gesteld en ontvangt u indien van toepassing op de eerste lesdag

Examen

Er zijn geen examens van toepassing voor deze cursus/opleiding. De student ontvangt een certificaat. (bewijs van deelname)

Leslocatie

Deltion College, Mozartlaan 15, Zwolle.

Kosten

De kosten voor de cursus zijn:

  • € 925,00*
  • inclusief lesmateriaal
  • examengeld niet van toepassing

*Prijswijzigingen voorbehouden. Prijzen zijn BTW vrijgesteld.

Scholingsaftrek inkomstenbelasting  

Voor wie: particulieren. Volgde u een opleiding of een studie voor uw (toekomstige) beroep. Of hebt u kosten voor een EVC-procedure? Dan mag u hiervoor kosten zoals lesgeld en kosten van studieboeken onder bepaalde voorwaarden aftrekken. Meer informatie: www.belastingdienst.nl

Korting op uw opleiding, cursus of training

Via de Stichting Opleiding Ontwikkeling Metaalbewerking (OOM) kunnen bedrijven en werknemers in de metaalbewerking subsidies en financiële bijdragen ontvangen voor scholing en ontwikkeling.  Een overzicht van de regelingen vindt u op www.oom.nl.

Meer informatie & aanmelding

Als deelnemer van deze opleiding/training/cursus ga je een overeenkomst aan met Deltion Business (KvK 41025460). Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier op de website of de button 'Aanmelden' bij de cursusinformatie. Na aanmelding ontvang je een schriftelijke bevestiging van de ontvangst van jouw aanmelding. Binnen enkele dagen volgt de bevestigingsbrief. Voor sommige opleidingen zijn er aanvullende eisen met betrekking tot deelname aan de opleiding. Zie hiervoor de cursusinformatie.

Voor meer inhoudelijke informatie  en vragen over deze cursus/opleiding, kun je contact opnemen met Deltion Business, Telefoon: 038 - 850 31 50 of E-mail: [email protected]

aanmeldeninformatie aanvragen