background

CNC bediening programmeren draaien basis

Inhoud

Tijdens de cursus komen onder andere de volgende onderdelen aan bod:

  • De structuur en opbouw van CNC
  • Programma's toepassen bij het schrijven, lezen en optimaliseren
  • Eenvoudige werkstukken maken
  • Kennis en vaardigheid m.b.t. toeretallen, machinebediening en veiligheidproduceren van diverse werkstukken: een as, lager, bus, rondmoer etc.

Niveau

Niveau 2-3

Start

Er wordt een individuele, flexibele instroom gehanteerd.

Startmoment wordt bepaald bij voldoende deelname.

Duur

De cursus zal bestaan uit 10 dagdelen.

Doel stellingen

In deze cursus leert u alles op het gebied van programma's schrijven voor CNC-gestuurde draaibanken. Na afronding van de cursus bent u in staat om op basisniveau eenvoudige programma's te schrijven voor werkstukken van CNC-gestuurde draaibanken.

Doelgroep

Deze cursus is bedoeld voor werkenden en werkzoekenden die op basisniveau computerprogramma's moeten maken voor CNC-gestuurde draaibanken en met deze draaibanken tevens werkstukken moeten kunnen produceren.

Aanvangsniveau / vooropleiding

Voor de cursus is een opleiding op Vmbo (of vergelijkbaar niveau) met Nederlands op NT-2 niveau 3 noodzakelijk. Tevens is kennis op het gebied van CNC en zijn vaardigheden in draaien en frezen op het niveau van Werktuigbouw mbt vereist.

Vrijstellingenbeleid

Er is geen mogelijkheid om vrijstelling te krijgen voor bepaalde onderdelen van deze cursus/opleiding.

Studiebelasting

Bijeenkomsten: 3 uren per week
Zelfstudie: 1.5 uur per week

Speciale voorwaarden

Voor deze cursus is veiligheidskleding verplicht.

Studiemateriaal

Studiemateriaal, online leeromgeving, readers etc. worden door Deltion Business beschikbaar gesteld en ontvangt u indien van toepassing op de eerste lesdag

Examen

Er zijn geen examens van toepassing voor deze cursus/opleiding. De student ontvangt een certificaat. (bewijs van deelname)

Leslocatie

Deltion College, Mozartlaan 15, Zwolle.

Kosten

  • cursusgeld € 925,00*
  • examengeld niet van toepassing

*Prijswijzigingen voorbehouden. Prijzen zijn BTW vrijgesteld.

Scholingsaftrek inkomstenbelasting  

Voor wie: particulieren. Volgde u een opleiding of een studie voor uw (toekomstige) beroep. Of hebt u kosten voor een EVC-procedure? Dan mag u hiervoor kosten zoals lesgeld en kosten van studieboeken onder bepaalde voorwaarden aftrekken. Meer informatie: www.belastingdienst.nl

Korting op uw opleiding, cursus of training

Via de Stichting Opleiding Ontwikkeling Metaalbewerking (OOM) kunnen bedrijven en werknemers in de metaalbewerking subsidies en financiële bijdragen ontvangen voor scholing en ontwikkeling.  Een overzicht van de regelingen vindt u op www.oom.nl.

Meer informatie & aanmelding

Als deelnemer van deze opleiding/training/cursus ga je een overeenkomst aan met Deltion Business (KvK 41025460). Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier op de website of de button 'Aanmelden' bij de cursusinformatie. Na aanmelding ontvang je een schriftelijke bevestiging van de ontvangst van jouw aanmelding. Binnen enkele dagen volgt de bevestigingsbrief. Voor sommige opleidingen zijn er aanvullende eisen met betrekking tot deelname aan de opleiding. Zie hiervoor de cursusinformatie.

Voor meer inhoudelijke informatie  en vragen over deze cursus/opleiding, kun je contact opnemen met Deltion Business, Telefoon: 038 - 850 31 50 of E-mail: [email protected]

aanmeldeninformatie aanvragen