background

Autogeen Lassen niveau 1

Inhoud

De inhoud van de cursus bestaat onder andere uit:

  • Rupsen
  • T lassen en binnenhoeklassen
  • Pijplassen
  • Theorie Autogeen lassen
  • Materialenkennis

Niveau

Niveau 2

Start

Er wordt een individuele, flexibele instroom gehanteerd.

Duur

De cusus zal bestaan uit 30 dagdelen

Doelstellingen

In deze cursus leert u vaardigheden op het gebied van de lasmethode Autogeen lassen. Na afronding van de cursus bent u in het bezit van de basisvaardigheden met betrekking tot Autogeen lassen.

Doelgroep

Deze cursus is bedoeld voor werkenden en werkzoekenden die op basisniveau moeten kunnen lassen met Autogeen lasapparatuur.

Aanvangsniveau / vooropleiding

Voor deze cursus is een diploma op Vmbo of vergelijkbaar niveau met Nederlands op NT2-niveau 2 een voorwaarde. Tevens is enige ervaring met metaal bewerken/lassen een vereiste.

Vrijstellingenbeleid

Er is geen mogelijkheid om vrijstelling te krijgen voor bepaalde onderdelen van deze cursus/opleiding.

Studiebelasting

Bijeenkomsten: ± 3 uur per week
Zelfstudie: 1.5 uur per week

Speciale voorwaarden

Er zijn geen speciale voorwaarden gesteld om deel te nemen.

Studiemateriaal

Studiemateriaal, online leeromgeving, readers etc. worden door Deltion Business beschikbaar gesteld en ontvangt u indien van toepassing op de eerste lesdag

Examen

De cursus kan worden afgesloten d.m.v. het maken van examenwerkstukken die worden beoordeeld door een examinator van het NIL. Bij voldoende resultaat ontvangt de deelnemer het NIL-diploma. Wordt er geen examen gedaan dan ontvangt men een bewijs van deelname.

Leslocatie

Deltion College, Mozartlaan 15, Zwolle.

Kosten

De kosten van de cursus bestaan uit:

  • cursusgeld € 2.450,00*
  • examen € 150,00
  • inclusief lesmateriaal

*Prijswijzigingen voorbehouden. Prijzen zijn BTW vrijgesteld.

Scholingsaftrek inkomstenbelasting  

Voor wie: particulieren. Volgde u een opleiding of een studie voor uw (toekomstige) beroep. Of hebt u kosten voor een EVC-procedure? Dan mag u hiervoor kosten zoals lesgeld en kosten van studieboeken onder bepaalde voorwaarden aftrekken. Meer informatie: www.belastingdienst.nl

Korting op uw opleiding, cursus of training

Via de Stichting Opleiding Ontwikkeling Metaalbewerking (OOM) kunnen bedrijven en werknemers in de metaalbewerking subsidies en financiële bijdragen ontvangen voor scholing en ontwikkeling.  Een overzicht van de regelingen vindt u op www.oom.nl.

Meer informatie & aanmelding

Als deelnemer van deze opleiding/training/cursus ga je een overeenkomst aan met Deltion Business (KvK 41025460). Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier op de website of de button 'Aanmelden' bij de cursusinformatie. Na aanmelding ontvang je een schriftelijke bevestiging van de ontvangst van jouw aanmelding. Binnen enkele dagen volgt de bevestigingsbrief. Voor sommige opleidingen zijn er aanvullende eisen met betrekking tot deelname aan de opleiding. Zie hiervoor de cursusinformatie.

Voor meer inhoudelijke informatie  en vragen over deze cursus/opleiding, kun je contact opnemen met Deltion Business, Telefoon: 038 - 850 31 50 of E-mail: [email protected]

aanmeldeninformatie aanvragen