background

AutoCAD Gevorderden

Inhoud

In de cursus wordt onder andere aandacht besteed aan:

  • Menustructuur
  • Toolbars
  • Scriptsfiles
  • Iconenbibliotheek
  • Plaatjes toevoegen

Niveau

Niveau 3

Start

Er wordt een individuele, flexibele instroom gehanteerd.

Duur

De cursus zal bestaan uit 18 dagdelen overdag of 's avonds. Waarbij de cursus in groepsverband gegeven wordt.

Doelstellingen

In de cursus leert u alles over het gebruik van het programma AutoCAD. Na afronding van de cursus kunt u het programma AutoCAD inzetten en aanpassen om aan de wensen van de opdrachtgever of gebruiker (customising) te voldoen.

Doelgroep

Deze cursus is bedoeld voor werkenden die op gevorderd-niveau dienen te kunnen werken met AutoCAD en daarbij de wensen van de klant in acht moeten kunnen nemen.

Aanvangsniveau / vooropleiding

Voor deze cursus dient u de Basiscursus AutoCAD of vergelijkbaar niveau (niveau 2) te hebben gevolgd. Tevens is het van belang dat u Nederlands op NT2-niveau 3 bezit.

Vrijstellingenbeleid

Er is geen mogelijkheid om vrijstelling te krijgen voor bepaalde onderdelen van deze cursus/opleiding.

Studiebelasting

Bijeenkomsten: ± 3 uur per week

Zelfstudie: min 1.5 uur per week

Speciale voorwaarden

Er zijn geen speciale voorwaarden gesteld om deel te nemen.

Studiemateriaal

Studiemateriaal, online leeromgeving, readers etc. worden door Deltion Business beschikbaar gesteld en ontvangt u indien van toepassing op de eerste lesdag

Examen

Er zijn geen examens van toepassing voor deze cursus/opleiding. De student ontvangt een certificaat. (bewijs van deelname)

Leslocatie

Deltion College, Mozartlaan 15, Zwolle.

Kosten

De kosten voor de cursus zijn:

  • cursusgeld € 1.375,00*
  • inclusief lesmateriaal

*Prijswijzigingen voorbehouden. Prijzen zijn BTW vrijgesteld.

Korting op uw opleiding, cursus of training

Via de Stichting Opleiding Ontwikkeling Metaalbewerking (OOM) kunnen bedrijven en werknemers in de metaalbewerking subsidies en financiële bijdragen ontvangen voor scholing en ontwikkeling.  Een overzicht van de regelingen vindt u op www.oom.nl.

Meer informatie & aanmelding

Als deelnemer van deze opleiding/training/cursus ga je een overeenkomst aan met Deltion Business (KvK 41025460). Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier op de website of de button 'Aanmelden' bij de cursusinformatie. Na aanmelding ontvang je een schriftelijke bevestiging van de ontvangst van jouw aanmelding. Binnen enkele dagen volgt de bevestigingsbrief. Voor sommige opleidingen zijn er aanvullende eisen met betrekking tot deelname aan de opleiding. Zie hiervoor de cursusinformatie.

Voor meer inhoudelijke informatie  en vragen over deze cursus/opleiding, kun je contact opnemen met Deltion Business, Telefoon: 038 - 850 31 50 of E-mail: [email protected]

aanmeldeninformatie aanvragen