background

Zorg en technologie (mbo-certificaat)

Je kunt er niet meer om heen. De technologische ontwikkelingen in de zorg gaan razendsnel. Wil je graag bijblijven? En weten hoe het werkt? Volg dan de cursus Zorg en technologie . Je kunt daarna technologische hulpmiddelen toepassen in de zorg.

Voor wie?

De beroepsmodule is ontwikkeld voor zorgprofessionals met een niveau 3-diploma.

Inhoud

De technologische ontwikkelingen in de zorg gaan snel. Door deze ontwikkelingen kan er effectiever en efficiënter zorg worden geleverd. Maar dat betekent ook dat je daar mee moet kunnen werken. Zorgprofessionals spelen een belangrijke rol bij de implementatie van technologische innovaties.

Het programma

Via deze beroepsmodule wordt specialistische kennis aangeboden over:

  • bijdragen aan de deskundige inzet van nieuwe technologische hulpmiddelen;
  • technologie toepassen op een ethisch verantwoorde manier;
  • het gebruik van technologische hulpmiddelen bespreken met de cliënt;
  • stabiliseren en/of verbeteren van de kwaliteit van leven;
  • voorlichting en advies geven aan cliënten over technologische hulpmiddelen;
  • multidisciplinair samenwerken m.b.t. de inzet van technologische hulpmiddelen.

Studietijd

Tien bijeenkomsten in de avond en zelfstudie.

Examen

De beroepsmodule sluit je af met een examen. Heb je het examen gehaald? Dan ontvang je een wettelijk erkend mbo-certificaat.

Startdatum

November 2019

Kosten

€ 995,00 per persoon (inclusief lesmateriaal)

Meer informatie & aanmelding

Als deelnemer van deze opleiding/training/cursus ga je een overeenkomst aan met Deltion Business (KvK 41025460). Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier op de website of de button 'Aanmelden' bij de cursusinformatie. Na aanmelding ontvang je een schriftelijke bevestiging van de ontvangst van jouw aanmelding. Binnen enkele dagen volgt de bevestigingsbrief. Voor sommige opleidingen zijn er aanvullende eisen met betrekking tot deelname aan de opleiding. Zie hiervoor de cursusinformatie.

Voor meer inhoudelijke informatie  en vragen over deze cursus/opleiding, kun je contact opnemen met Deltion Business, Telefoon: 038 - 850 31 50 of E-mail: [email protected]

Wat is een mbo-certificaat?

Een mbo-certificaat bevat een deel van de kwalificatie-eisen van een mbo-opleiding. De minister van OCW stelt met een regeling vast aan welke onderdelen van een mbo-opleiding een mbo-certificaat wordt verbonden. Een door de student behaald mbo-certificaat wordt geregistreerd in het diplomaregister van DUO.

aanmeldeninformatie aanvragen