background

CAN-bus training Motorfietstechnicus

CAN-bus (Controller Area Netwerk) binnen de mobiliteitsbranche is niet meer weg te denken. Als motorfietstechnicus wil je bij de tijd blijven en moet je wel het één en ander weten van computers en datanetwerken. Na deze cursus ben je volledig op de hoogte! 

Voor wie

Deze cursus is voor medewerkers die werkzaam zijn als monteur in de mobiliteitsbranche en graag bijgeschoold willen worden op het gebied van CAN-bus systemen.

Inhoud

De nadruk ligt op het praktisch meten, zowel met multimeter als met scoop. Zo leer je storingen in CAN-bus systemen te analyseren.

Programma

De cursus bestaat uit een theoretisch en praktijkdeel. Er wordt aandacht besteed aan:

- De theorie achter CAN-Bus

- Meten van weerstand- en spanningsmetingen met behulp van een multimeter

- Verschillende soorten datanetwerken herkennen en storingen zoeken met behulp van een scoop

Resultaat

Na deze training kun je storingen in datanetwerken identificeren en een effectieve strategie kiezen om diagnose te stellen. Je ontvangt een certificaat (bewijs van deelname).

Studietijd

De cursus zal bestaan uit 2 avonden van 3 uur. De cursus vindt in groepsverband plaats.

Kosten

De prijs van deze cursus bedraagt: € 165,- incl. lesmateriaal.
*Prijswijzigingen voorbehouden. Prijzen zijn btw vrijgesteld

Meer informatie & aanmelding

Als deelnemer van deze opleiding/training/cursus ga je een overeenkomst aan met Deltion Business (KvK 41025460). Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier op de website of de button 'Aanmelden' bij de cursusinformatie. Na aanmelding ontvang je een schriftelijke bevestiging van de ontvangst van jouw aanmelding. Binnen enkele dagen volgt de bevestigingsbrief. Voor sommige opleidingen zijn er aanvullende eisen met betrekking tot deelname aan de opleiding. Zie hiervoor de cursusinformatie.

Voor meer inhoudelijke informatie  en vragen over deze cursus/opleiding, kun je contact opnemen met Deltion Business, Telefoon: 038 - 850 31 50 of E-mail: [email protected]

aanmelden