background

Capaciteitenonderzoek

Voor wie?

Het capaciteitenonderzoek is bedoeld voor iedereen die inzicht wil krijgen in zijn werk- en denkniveau, bijvoorbeeld om een inschatting te kunnen maken van de haalbaarheid van een opleiding of een functie/beroep.

Inhoud

Voorafgaand aan een capaciteitenonderzoek vindt een intake plaats om te bepalen welke test het meest geschikt is voor jouw situatie en achtergrond. Een capaciteitenonderzoek omvat vaak verschillende tests. Elke test bestaat uit een reeks van opgaven. Samen geven deze een beeld van bijvoorbeeld je algemene intelligentie, of van specifieke vaardigheden zoals rekenen en het logisch-systematisch kunnen denken met taal. De tests die worden gebruikt, worden afgestemd op jouw opleidingsniveau en je culturele achtergrond. Het capaciteitenonderzoek wordt afgesloten met een schriftelijke rapportage waarin de onderzoeksresultaten zijn weergegeven.

Programma

Het intakegesprek, het onderzoek en het terugkoppelingsgesprek kunnen binnen drie weken plaatsvinden.

Resultaat

Een capaciteitenonderzoek is bedoeld voor iedereen die met een opleiding of beroep wil beginnen en voor wie het onduidelijk is of zijn/haar capaciteiten hiervoor toereikend zijn. Het is mogelijk om het capaciteitenonderzoek uit te breiden met interesse- en persoonlijkheidsonderzoeken, om te bepalen of een beroep of opleiding goed aansluit.

Een capaciteitenonderzoek kan ook waardevol zijn voor iemand die problemen ervaart in zijn opleiding of bij de uitoefening van zijn functie en die zich afvraagt of dit te maken heeft met zijn capaciteiten.

Leslocatie

Deltion College, Mozartlaan 15, Zwolle

Kosten

De kosten voor een capaciteitenonderzoek zijn €329,- exclusief BTW.

Op een capaciteitenonderzoek is 21% BTW van toepassing. Inclusief BTW bedraagt een capaciteitenonderzoek €398,-.

Ook interessant

Loopbaanadviestraject, Loopbaan-APK, EVC, EVP.

Meer informatie & aanmelding

Als deelnemer van deze opleiding/training/cursus ga je een overeenkomst aan met Deltion Business (KvK 41025460). Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier op de website of de button 'Aanmelden' bij de cursusinformatie. Na aanmelding ontvang je een schriftelijke bevestiging van de ontvangst van jouw aanmelding. Binnen enkele dagen volgt de bevestigingsbrief. Voor sommige opleidingen zijn er aanvullende eisen met betrekking tot deelname aan de opleiding. Zie hiervoor de cursusinformatie.

Voor meer inhoudelijke informatie  en vragen over deze cursus/opleiding, kun je contact opnemen met Deltion Business, Telefoon: 038 - 850 31 50 of E-mail: [email protected]

aanmeldeninformatie aanvragen