background

Praktijkonderwijs Infratechniek (Kabels & Leidingen)

Volg jij momenteel een bbl-opleiding in de ondergrondse en/of bovengrondse Infratechniek en kan jij het praktijkgedeelte van jouw opleiding niet volledig uitvoeren bij je werkgever, of wil je voor je examen nog een specifiek onderdeel oefenen in de praktijk? Vanaf het nieuwe schooljaar bestaat de mogelijkheid om praktijktraining te volgen op het Deltion College. Op maandagavond kun je in combinatie met je reguliere lessen praktijklessen volgen en ter afsluiting praktijkexamen doen.

Voor wie?

Voor monteurs Infratechniek in opleiding die specifieke onderdelen van hun opleiding onder begeleiding in de praktijk willen oefenen en goed willen worden voorbereid op het praktijkexamen.

Inhoud

Je volgt praktijklessen Infratechniek in combinatie met de reguliere theorielessen. Dit levert je de volgende voordelen op:

  • Instromen kan op ieder moment
  • Je volgt een programma op maat; je oefent alleen de onderdelen die jij wilt
  • Je volgt op 1 locatie je theorie- en praktijklessen en combineert deze op 1 avond
  • Je werkgever heeft te maken met slechts 1 contractpartij
  • Leslocatie en –materiaal zijn conform de meest recente richtlijnen

Programma

Jouw programma wordt op maat gemaakt. Onderdelen die je bij je werkgever niet of onvolledig kan oefenen kan je binnen deze praktijklessen uitvoeren.

Resultaat

Door dit praktijkonderwijs heb je de mogelijkheden alle praktijkonderdelen van je opleiding uit te voeren, zodat je goed bent voorbereid op je praktijkexamen

Studietijd

De studietijd is afhankelijk van jouw eigen opleidingsvraag.

Kosten

De kosten bedragen €950,00 per cursist voor 10 dagdelen.

Leslocatie

Deltion College, Mozartlaan 15, Zwolle

Meer informatie & aanmelding

Als deelnemer van deze opleiding/training/cursus ga je een overeenkomst aan met Deltion Business (KvK 41025460). Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier op de website of de button 'Aanmelden' bij de cursusinformatie. Na aanmelding ontvang je een schriftelijke bevestiging van de ontvangst van jouw aanmelding. Binnen enkele dagen volgt de bevestigingsbrief. Voor sommige opleidingen zijn er aanvullende eisen met betrekking tot deelname aan de opleiding. Zie hiervoor de cursusinformatie.

Voor meer inhoudelijke informatie  en vragen over deze cursus/opleiding, kun je contact opnemen met Deltion Business, Telefoon: 038 - 850 31 50 of E-mail: [email protected]

aanmelden