background

Design, Media & ICT

ICT Beheer & Support

Informatie- en CommunicatieTechnologie (ICT) is heel dynamisch en breed. Computers, netwerken, internet, printers en beeldschermen zijn onmisbaar geworden in het dagelijkse leven bij particulieren, bedrijven en instellingen. De systemen die gebruikt worden zijn steeds complexer. Deze systemen moeten worden ontworpen, geïnstalleerd en onderhouden, zodat veel gebruikers er goed mee kunnen werken.

Deltion biedt klassikale en individuele ICT-opleidingen aan. Bij de klassikale opleiding krijg je les in groepsverband en volgens een vast rooster.

De individuele (flex) variant biedt mogelijkheden tot het flexibel doorlopen van het onderwijsprogramma. Ben je ergens goed in dan kun je die delen sneller doorlopen of er meer tijd voor nemen als je er moeite mee hebt. Je bent dus niet gebonden aan het niveau en tempo van de klas en kunt zo eventueel de studie sneller doorlopen. Bij de individuele (flex) opleiding bepaal jij in overleg met een studieloopbaanbegeleider het tempo van de opleiding. Je schrijft je in op workshops en lessen en werkt samen in projecten.

Hieronder zie je het overzicht van opleidingen die Deltion in deze richting aanbiedt.

De cursussen
ICT individuele opleidingen
Industriële Robotica (mbo-certificaat)
movie

Marjoke,Student

‘Bij het vak Netwerk leer ik hoe ik een servicenetwerk in moet richten voor bedrijven. Dat vind ik super interessant’