Brancheopleiding SVH Kok
Wil jij als kok méér laten zien in de keuken? Nieuwe gerechten, andere technieken én spannende smaken? Meld je aan voor de brancheopleiding Kok en verras je gasten én jezelf! Bouillons, salades, desserts… Jij maakt ze in een handomdraai én laat je gasten genieten!
De feiten in het kort
Niveau | Startdatum | Duur | Kosten | |
---|---|---|---|---|
Mbo | 17 oktober 2024 | 22 dagdelen in 22 weken |
€3.325,- + overige kosten |
Startdatum | Duur | Kosten |
---|---|---|
17 oktober 2024 | 22 dagdelen in 22 weken |
€3.325,- + overige kosten |
Over deze brancheopleiding
Met deze brancheopleiding maak jij je de basis helemaal eigen. Je leert verschillende technieken beter te beheersen en jouw persoonlijke kwaliteiten naar een hoger niveau te tillen.
En dit alles natuurlijk in een veilige en zelfstandige sfeer. Zo sta je straks goed voorbereid in de keuken en bereid je de mooiste gerechten.
De lessen vinden plaats op donderdagen in praktijklesblokken van 6 uur, aangevuld met digitale theorie via het online leersysteem.
Kosten
- Lesgeld €3.325,- (scholing is vrijgesteld van btw).
- Online leeromgeving en praktijkboek € 175
- Examenkosten € 450
Studiemateriaal
SVH Diploma
Opzet brancheopleiding
Past deze opleiding bij jou?
Ook goed om te weten
Toelating
- Voor deelname aan de brancheopleiding Kok is geen vooropleiding vereist.
Wel gaan wij ervan uit dat je beschikt over een eigen tablet (of eventueel laptop), kokskleding en een professionele messenset. De minimale leeftijd voor deelname aan deze brancheopleiding is 18 jaar. - Je moet minimaal Nederlands op niveau 1F spreken en schrijven.
Studiebelasting
- 22 lesdagen van 6 uur per lesdag.
- 4 uur zelfstudie per week.
Lestijden: theorieles van 12.30 - 13.30 uur en praktijkles van
13.30 - 19.30 uur.
De lessen vinden plaats op:
- 17 en 24 oktober
- 7, 14, 21 en 28 november
- 12 en 19 december
- 9, 16, 23 en 30 januari
- 6, 13 en 27 februari
- 6, 13, 20, 27 maart
- 10 en 17 april
Leslocatie
- De praktijklesblokken vinden plaats in de theorie- en praktijklokalen van het Deltion College in Zwolle. Deze professionele lokalen beschikken over alle faciliteiten, apparaten en materialen voor de dagelijkse keukenpraktijk.
De opleiding & studenten in beeld
Contact Deltion Business
Nog eens nalezen?
Wil je de informatie over deze opleiding later nog eens teruglezen? We hebben een digifolder voor je klaarliggen!