background

Succesvol Pitchen

Gedurende meetings, bijeenkomsten en (netwerk)gelegenheden kom je steeds vaker in de positie waarin je jouw ideeën, voorstellen of jezelf moet presenteren. Op zo’n moment geef jij als het ware een korte presentatie, ook wel pitch genoemd. Het is dan belangrijk dat jij vol zelfvertrouwen je boodschap krachtig kunt overbrengen aan anderen.

Inhoud

Tijdens onze training Succesvol Pitchen gaan we aan de slag met hoe je jouw boodschap kunt presenteren op een goede, ontspannen en zekere manier. Je leert hoe je meer zelfvertrouwen krijgt en je ontvangt praktische tips voor lastige situaties. Zo ga je aan de slag met het maken van je eigen pitch. Deze ga je oefenen en optimaliseren tijdens de training.

Voor wie?

Deze training is bij uitstek geschikt voor iedereen die wil leren om zichzelf, zijn idee of voorstel op zelfverzekerde en krachtige manier te presenteren door middel van een korte pitch.

Programma

De training Succesvol Pitchen wordt door een ervaren professional gegeven en bestaat uit veel praktisch toepasbare oefeningen. Je leert stap voor stap om op een eenvoudige maar verrassende manier een pitch te maken. De opzet van deze training is als volgt:
• waarom pitchen?
• storytelling
• welke onderdelen bevat een goede pitch?
• eigen pitch maken
• oefenen van een pitch
• uitvoeren van pitch met feedback op uitstraling
• verwerken feedback
• presenteren van je uiteindelijke pitch

Studiebelasting

Deze training bestaat uit 1 dagdeel.

Leslocatie

Deltion College, Mozartlaan 15, Zwolle

Certificaat

Na afronding van de training ontvang je een certificaat als bewijs van deelname.

Meer informatie of aanmelden?

Deze cursus wordt als maatwerk aangeboden. Zowel de prijs, data, locatie en inhoud worden in onderling overleg met jou als opdrachtgever vastgesteld. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Eric Nak, accountmanager College Economie & Ondernemen, [email protected], 06-27 28 19 55.


Eric Nak
Accountmanager - College Economie & Ondernemen


Verstuur een email
aanmeldeninformatie aanvragen