background

Non-verbaal handelingsgedrag

Voor wie?

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die wil leren om een betere interactie met collega’s/klanten te krijgen en meer uit de relatie te halen.

Inhoud

Non-verbaal geef je als mens meer signalen af dan je denkt. Wat zeggen deze signalen en hoe worden deze door de ander ontvangen? Je bewust worden van deze signalen en zicht hebben op de gevolgen en invloeden ervan, draagt bij aan een effectiever handelingsgedrag, zowel tijdens je werk als in je privéleven. Andersom geeft de ander ook veel non-verbale signalen af. Wat kan je hiermee? Inzicht krijgen in het herkennen en interpreteren van deze signalen, zorgt voor een verandering en verbetering van jouw handelingsgedrag.

Programma

Deze cursus bestaat uit één avond:

Resultaat

Je krijgt kennis over en inzicht in je eigen non-verbale communicatie zoals lichaamstaal, gezichtsuitdrukkingen, gebaren, houdingen en oogbewegingen.

Studietijd

De bijeenkomst duurt twee uur en staat ingepland op 9 oktober 2019 van 19.00 tot 21.00 uur.

Leslocatie

Deltion College, Mozartlaan 15, 8031 AA Zwolle

Kosten

De kosten bedragen €50,00 per deelnemer.

Ook interessant

Coachende vaardigheden, Zicht op je kwaliteiten

Meer informatie & aanmelding

Als deelnemer van deze opleiding/training/cursus ga je een overeenkomst aan met Deltion Business (KvK 41025460). Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier op de website of de button 'Aanmelden' bij de cursusinformatie. Na aanmelding ontvang je een schriftelijke bevestiging van de ontvangst van jouw aanmelding. Binnen enkele dagen volgt de bevestigingsbrief. Voor sommige opleidingen zijn er aanvullende eisen met betrekking tot deelname aan de opleiding. Zie hiervoor de cursusinformatie.

Voor meer inhoudelijke informatie  en vragen over deze cursus/opleiding, kun je contact opnemen met Deltion Business, Telefoon: 038 - 850 31 50 of E-mail: [email protected]

aanmelden