background

Loopbaanadviestraject

Voor wie?

Het loopbaantraject is bedoeld voor iedereen die meer inzicht wil in de vragen ‘Wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik?’ en aan de hand daarvan richting en sturing wil geven aan zijn loopbaan.

Inhoud

Het loopbaanonderzoek bestaat uit een intake en persoonlijke gesprekken met een gediplomeerd loopbaancoach. Tijdens het loopbaanadviestraject maak je opdrachten en (online) tests op het gebied van persoonskenmerken, loopbaanwaarden, competenties, werkvelden en beroepen. De uitkomsten van deze opdrachten worden tijdens loopbaangesprekken besproken. De (online) tests die we gebruiken worden afgestemd op jouw persoonlijke situatie, opleidingsachtergrond en culturele achtergrond.

Programma

Een loopbaanadviestraject duurt gemiddeld zo’n vier tot zes weken.

Resultaat

Zelf sturing kunnen geven aan je loopbaan en jezelf blijven ontwikkelen, is noodzakelijk op de steeds veranderende arbeidsmarkt. Het loopbaantraject helpt je bij het ontdekken van je talenten en passies. Je verkent persoonlijke drijfveren, ambities en talenten en gaat nadenken over eerder opgedane ervaringen. Op grond hiervan proberen we je te helpen om richting te geven aan je toekomst. We helpen je om loopbaancompetenties te ontwikkelen die nodig zijn in het onderwijs en op de arbeidsmarkt. We vertalen de opbrengsten naar een actieplan. Je oriënteert jezelf op mogelijke beroepen en werkvelden en we helpen je om stappen te zetten die nodig zijn voor een passende studie dan wel loopbaankeuze.

Leslocatie

Deltion College, Mozartlaan 15, Zwolle

Kosten

De kosten voor een loopbaantraject zijn €730,- exclusief BTW.

*Op een loopbaanadviestraject is 21% BTW van toepassing, de kosten inclusief BTW bedragen €833,-.

Ook interessant

Loopbaan-APK, Capaciteitenonderzoek, EVC, EVP

Meer informatie & aanmelding

Als deelnemer van deze opleiding/training/cursus ga je een overeenkomst aan met Deltion Business (KvK 41025460). Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier op de website of de button 'Aanmelden' bij de cursusinformatie. Na aanmelding ontvang je een schriftelijke bevestiging van de ontvangst van jouw aanmelding. Binnen enkele dagen volgt de bevestigingsbrief. Voor sommige opleidingen zijn er aanvullende eisen met betrekking tot deelname aan de opleiding. Zie hiervoor de cursusinformatie.

Voor meer inhoudelijke informatie  en vragen over deze cursus/opleiding, kun je contact opnemen met Deltion Business, Telefoon: 038 - 850 31 50 of E-mail: [email protected]

aanmelden