background

Loopbaanadvies 45+

Voor wie?

Voor 45-plussers die nog lang en gezond wil blijven werken! Vraag je je af of jouw werk over een aantal jaren nog wel bestaat, of ben je gewoon nieuwsgierig welke andere carrièremogelijkheden je hebt met jouw ervaring en kennis? Dan is een loopbaanadvies bij Deltion wellicht iets voor jou!

Inhoud

Een loopbaanadvies bestaat uit een aantal gesprekken. Wanneer je interesse hebt in een loopbaanadvies neem je contact met ons op. Vervolgens plant één van onze loopbaancoaches een intakegesprek met je in. Hierin komen de volgende onderwerpen aan de orde:

  • inhoud van je huidige functie
  • welke toekomstige ontwikkelingen zijn er binnen jouw vakgebied en daarbuiten
  • hoe ziet je werkervaring en opleidingsverleden eruit
  • welk doel heb je voor ogen in jouw carrière
  • en uiteraard welke stappen kun je nemen om jouw doel te bereiken

Een loopbaanadvies wordt altijd afgesloten met een persoonlijk ontwikkelplan, waarin precies omschreven staat welke stappen je kunt zetten om jouw doel te bereiken.

  • Wij zijn officieel erkend voor het geven van loopbaanadvies en werken conform de richtlijnen van het Nederlands Instituut van Psychogen (NIP) en het Register van Beroepskeuzeadviseurs (RBA).

Resultaat

Na afloop heb je een beeld van waar je nu staat in je loopbaan en welke kansen en mogelijkheden er voor je zijn.

Studietijd

Inclusief gesprekken is de totale tijdsinvestering ongeveer 5 uur.

Kosten

Naar aanleiding van jouw wensen en mogelijkheden schetsen we je een kostenplaatje en stemmen we nauwkeurig de onderdelen en kosten met je af. Voor 45-plussers is een loopbaanadvies extra voordelig! Het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid stelt in 2019 per 45-plusser €600,- beschikbaar om een loopbaanadvies in te winnen. Je hebt dus de mogelijkheid om je te verdiepen in jouw toekomst en de regie te nemen in jouw loopbaan. De loopbaanadviseurs van Deltion gaan graag met je in gesprek.

Leslocatie

Deltion College, Mozartlaan 15, 8031 AA Zwolle

Ook interessant

Loopbaanadviestraject, capaciteitenonderzoek, EVC, EVP

Meer informatie & aanmelding

Als deelnemer van deze opleiding/training/cursus ga je een overeenkomst aan met Deltion Business (KvK 41025460). Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier op de website of de button 'Aanmelden' bij de cursusinformatie. Na aanmelding ontvang je een schriftelijke bevestiging van de ontvangst van jouw aanmelding. Binnen enkele dagen volgt de bevestigingsbrief. Voor sommige opleidingen zijn er aanvullende eisen met betrekking tot deelname aan de opleiding. Zie hiervoor de cursusinformatie.

Voor meer inhoudelijke informatie  en vragen over deze cursus/opleiding, kun je contact opnemen met Deltion Business, Telefoon: 038 - 850 31 50 of E-mail: [email protected]

aanmelden