background

Loopbaan APK

Voor wie?

Je doet een Loopbaan-APK als je je in een kort tijdsbestek bewust wil worden van je positie in je loopbaan en van de ontwikkelingsmogelijkheden die er voor jou zijn.

Inhoud

Tijdens een loopbaan-APK kan je jezelf in een kort tijdsbestek bewust worden van je arbeidsmarktpositie: waar sta je op dit moment in je loopbaan en waar wil je op korte termijn naartoe? Je krijgt hiervoor twee gesprekken met een loopbaanbegeleider, die je een spiegel voorhoudt. De loopbaanbegeleider geeft je loopbaaninstrumenten- en of opdrachten mee, afgestemd op jouw persoonlijke vraag. Via zelfonderzoek krijg je meer inzicht in een goede volgende stap in je loopbaan.

Resultaat

Na afloop heb je een beter beeld van waar je nu staat in je loopbaan en waar je naartoe wilt.

Studietijd

Inclusief gesprekken is de totale tijdsinvestering ongeveer 5 uur.

Kosten

De kosten voor een Loopbaan-APK zijn €329,- exclusief BTW.

Op een Loopbaan-APK is 21% BTW van toepassing. Inclusief BTW bedraagt een Loopbaan-APK €398,-.

Leslocatie

Deltion College, Mozartlaan 15, 8031AA Zwolle

Ook interessant

Loopbaanadviestraject, capaciteitenonderzoek, EVC, EVP

Meer informatie & aanmelding

Als deelnemer van deze opleiding/training/cursus ga je een overeenkomst aan met Deltion Business (KvK 41025460). Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier op de website of de button 'Aanmelden' bij de cursusinformatie. Na aanmelding ontvang je een schriftelijke bevestiging van de ontvangst van jouw aanmelding. Binnen enkele dagen volgt de bevestigingsbrief. Voor sommige opleidingen zijn er aanvullende eisen met betrekking tot deelname aan de opleiding. Zie hiervoor de cursusinformatie.

Voor meer inhoudelijke informatie  en vragen over deze cursus/opleiding, kun je contact opnemen met Deltion Business, Telefoon: 038 - 850 31 50 of E-mail: [email protected]

aanmelden