background

Ervaringsprofiel (EVP-procedure)

Voor wie?

Een EVP-procedure is zinvol wanneer je graag wil weten waar je staat na een aantal jaar werkervaring en goed in kaart wilt brengen wat je aan kennis en kunde in huis hebt. Daarnaast wil je graag advies over welke stappen goed zijn voor jouw loopbaan.

Inhoud

Een EVP-procedure is een instrument waarmee je je kennis en kunde inzichtelijk maakt en in een uitgebreid cv beschrijft. De procedure bestaat uit verschillende persoonlijke gesprekken met een loopbaanbegeleider en het vullen van een online portfolio. Afhankelijk van je specifieke vraag en situatie kunnen er persoonlijkheids- en/of capaciteitentests worden toegevoegd. Vaak wordt gebruik gemaakt van een competentiescan. Je ontvangt een uitgebreid cv en een overzicht van je competenties in een persoonlijke rapportage, opgesteld door de loopbaanbegeleider.

Om te bepalen of een Ervaringsprofiel geschikt is om antwoord te krijgen op jouw loopbaanvragen, starten we altijd met een vrijblijvend adviesgesprek.

Een Ervaringsprofiel kan opgesteld worden op alle niveaus.

Programma

De procedure bestaat uit verschillende persoonlijke gesprekken met een loopbaanbegeleider en het vullen van een online portfolio.

Resultaat

Na de procedure heb je als deelnemer een Ervaringsprofiel opgebouwd en je ontvangt hiervan een rapportage: een uitgebreid overzicht van je ervaring en competenties. Ook krijg je tijdens gesprekken en in de rapportage een loopbaanadvies mee. De rapportage helpt om een volgende stap te zetten in je loopbaan en is daarnaast een objectief bewijsstuk van je kennis en kunde voor een (toekomstig) werkgever.

Studietijd


Een EVP-procedure duurt maximaal drie maanden.

Kosten

De kosten voor een EVP-procedure bedragen €1800,- ex BTW.

*Op een EVP-procedure is BTW van toepassing, de kosten inclusief BTW bedragen €2178,-.

Uitvoering

De EVP-procedure wordt uitgevoerd door het Expertisecentrum EVC, erkend EVC-aanbieder door het Nationaal Kenniscentrum EVC.

Andere mogelijke interessante producten en diensten

Wanneer je jouw ervaring, kennis en kunde wilt onderzoeken en laten vastleggen aan de hand van een bepaalde meetlat, dan is het Ervaringscertificaat wellicht interessant voor je. Daarnaast is het mogelijk om bijvoorbeeld een capaciteitenonderzoek te laten doen, of om een loopbaanadviestraject in te gaan om antwoord te krijgen op je loopbaanvragen.

Meer informatie en aanmelding EVC

Wil je een EVC- of EVP-procedure starten of wil je meer weten over de mogelijkheden? We bieden je graag een kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek aan. Neem contact op met de adviseur van het Expertisecentrum EVC via: 038-8503096 of via: [email protected]

Het Expertisecentrum EVC maakt onderdeel uit van Deltion Business. Als deelnemer ga je een overeenkomst aan met Deltion Business (KvK nummer: KvK 41025460). Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier op de website of de button 'Aanmelden' bij de cursusinformatie. Na aanmelding ontvang je een schriftelijke bevestiging van de ontvangst van je aanmelding. Binnen enkele dagen volgt de bevestigingsbrief. Voor sommige opleidingen zijn er aanvullende eisen met betrekking tot deelname aan de opleiding. Zie hiervoor de cursusinformatie.

aanmelden