background

Efficiënt en assertief notuleren

Voor wie?

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die wil leren efficiënt te notuleren.

Inhoud

Notuleren is voor veel mensen niet de meest favoriete taak binnen het werk. Sowieso is notuleren van vergaderingen niet altijd meer nodig of gewenst en vaak kan worden volstaan met het opstellen van een actie- en besluitenlijst. Toch zijn in sommige gevallen notulen wél gewenst en word je aangesproken op je talent voor luisteren, samenvatten en schrijven. Waar dit de één totaal geen moeite kost, kan het voor de ander een hele opgave zijn om alles duidelijk en volledig op papier te krijgen. Speciaal voor hen is de training ‘Efficiënt en assertief notuleren’ ontwikkeld.

Programma

Deze cursus bestaat uit twee sessies van 2 uur in de avond.

Resultaat

In deze praktijkgerichte training wordt ingezoomd op het voorbereiden van de vergadering, het notuleren zelf en de uitwerking van het verslag.

Studietijd

Deze cursus bestaat uit twee sessies van 2 uur in de avond, op 6 en 13 november 2019.

Leslocatie

Deltion College, Mozartlaan 15, 8031 AA Zwolle

Kosten

De kosten bedragen €90,00 per deelnemer.

Ook interessant

Aantrekkelijk en creatief schrijven

En dan nog even dit

Twee weken voor de bovengenoemde data wordt er bepaald of er voldoende aanmeldingen zijn om de cursus te laten doorgaan. Je ontvangt hierover een bericht per mail. Tevens ontvang je een vragenlijst die we graag ingevuld retour ontvangen, zodat de trainer zich goed kan voorbereiden op je specifieke vragen.

Meer informatie & aanmelding

Als deelnemer van deze opleiding/training/cursus ga je een overeenkomst aan met Deltion Business (KvK 41025460). Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier op de website of de button 'Aanmelden' bij de cursusinformatie. Na aanmelding ontvang je een schriftelijke bevestiging van de ontvangst van jouw aanmelding. Binnen enkele dagen volgt de bevestigingsbrief. Voor sommige opleidingen zijn er aanvullende eisen met betrekking tot deelname aan de opleiding. Zie hiervoor de cursusinformatie.

Voor meer inhoudelijke informatie  en vragen over deze cursus/opleiding, kun je contact opnemen met Deltion Business, Telefoon: 038 - 850 31 50 of E-mail: [email protected]

aanmelden