background

Coachende vaardigheden

Voor wie?

Deze cursus is geschikt voor iedereen die behoefte heeft aan inzicht in het coachen van mensen. Hiervoor hoef je niet per se werkzaam te zijn als coach. Voor elke medewerker in een organisatie kan het handig zijn om over deze skills te beschikken, bijvoorbeeld in de omgang met je collega’s, je leidinggevende of een nieuwe medewerker. Ook tijdens vergaderingen of in een project kunnen deze vaardigheden van pas komen. Natuurlijk helpen de vaardigheden je ook wanneer je werkzaamheden uitvoert waarbij je veel met klanten te maken hebt.

Inhoud

Deze cursus bevat de volgende onderwerpen:

  • Coaching: beeldvorming en basisprincipes
  • Methodieken en praktische technieken en tools
  • Veel ruimte voor oefening en feedback
  • Veel ruimte voor het inbrengen van echte casussen
  • Oplossingsgerichte coaching: kansen en dilemma's

De cursus is volledig gebaseerd op praktijksituaties van de deelnemers.

Programma

Deze training duurt 3 avonden van 3 uur.

Resultaat

In deze cursus leer je algemene coachingsvaardigheden, zoals het effectief stellen van vragen, luisteren, herkaderen en aansluiten bij de behoefte van je gesprekspartners. Deze vaardigheden kan je zowel inzetten bij de benadering van collega’s, als bij klanten. Je leert de specifieke oplossingsgerichte coachingsmethodiek, die voortkomt uit de positieve psychologie en voortbouwt op eerder behaalde successen. Coachen stelt je in staat om energie bij de ander vrij te krijgen en te richten op de doelen die je met elkaar wilt halen.

Studietijd

De bijeenkomst duurt 3 avonden van 3 uur. Deze sessies vinden plaats op 16 oktober 2019, 30 oktober 2019 en 13 november 2019.

Leslocatie

Deltion College, Mozartlaan 15, 8031 AA Zwolle

Kosten

De kosten bedragen €200,00 per deelnemer.

Ook interessant

Non-verbaal handelingsgedrag, Orde in de chaos en rust in je hoofd, Zicht op je kwaliteiten

En dan nog even dit

Twee weken voor de bovengenoemde data wordt er bepaald of er voldoende aanmeldingen zijn om de cursus te laten doorgaan. Je ontvangt hierover een bericht per mail. Tevens ontvang je een vragenlijst die we graag ingevuld retour ontvangen, zodat de trainer zich goed kan voorbereiden op je specifieke vragen.

Meer informatie & aanmelding

Als deelnemer van deze opleiding/training/cursus ga je een overeenkomst aan met Deltion Business (KvK 41025460). Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier op de website of de button 'Aanmelden' bij de cursusinformatie. Na aanmelding ontvang je een schriftelijke bevestiging van de ontvangst van jouw aanmelding. Binnen enkele dagen volgt de bevestigingsbrief. Voor sommige opleidingen zijn er aanvullende eisen met betrekking tot deelname aan de opleiding. Zie hiervoor de cursusinformatie.

Voor meer inhoudelijke informatie  en vragen over deze cursus/opleiding, kun je contact opnemen met Deltion Business, Telefoon: 038 - 850 31 50 of E-mail: [email protected]

aanmelden