background

Volwassenenonderwijs

Beroepsopleidingen en cursussen

Een leven lang ontwikkelen! Als volwassene kun je bij het Deltion College terecht voor verschillende beroepsopleidingen, cursussen en trainingen. Wij verzorgen modern volwassenenonderwijs voor zowel particulieren als voor (medewerkers van) organisaties.

Jouw persoonlijke groei en ontwikkeling

Wij vinden het belangrijk een leven lang ontwikkelen te blijven stimuleren. Wij helpen je daarom graag verder. Niet alleen op het gebied van scholing, maar ook om je opgedane werkervaring te verzilveren in een zogeheten Erkenning van Verworven Competenties (EVC). Wanneer je nog niet precies weet welke keuze je wilt maken, kunnen een opleidingsadviesgesprek, een loopbaanadvies of een capaciteitenonderzoek je helpen.

Bijscholing op maat voor bedrijven 

Hoe blijft je bedrijf toekomstbestendig in een snel veranderende wereld? Mensen en organisaties blijven altijd in ontwikkeling. Gedreven door technologische veranderingen bieden wij scholingstrajecten op maat aan en combineren we klassikaal lesgeven steeds vaker met blended learning. Daarnaast is het mogelijk om één van onze bestaande cursussen aan te passen aan de wensen van jouw organisatie.

Kortom; het Deltion College is toegankelijk voor iedereen !

Meer weten? Bel, mail of kom langs!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Of wil je meer informatie over een bepaald onderwerp? Op iedere dinsdagochtend en donderdagochtend kan je aan de balie van het StudentenSuccesCentrum van het Deltion College al je vragen stellen. Onze deskundige loopbaanbegeleiders gaan graag met je in gesprek.

Uiteraard kan je ons ook bellen via 038-8503150 of mailen via e-mail [email protected].

 .