background

Volwassenenonderwijs

Beroepsopleidingen en cursussen

Een leven lang ontwikkelen! Als volwassene kunt u bij het Deltion College terecht voor verschillende beroepsopleidingen, cursussen en trainingen. Wij verzorgen modern volwassenenonderwijs voor zowel particulieren als voor (medewerkers van) organisaties.

Uw persoonlijke groei en ontwikkeling

Wij vinden het belangrijk een leven lang ontwikkelen te blijven stimuleren. Wij helpen u daarom graag verder. Niet alleen op het gebied van scholing, maar ook om uw opgedane werkervaring te verzilveren in een zogeheten Erkenning van Verworven Competenties (EVC). Of wanneer u nog niet precies weet welke keuze u wilt maken. Loopbaanadvies of een capaciteitenonderzoek  kunnen u daarbij helpen.

Bijscholing op maat voor bedrijven 

Hoe blijft uw bedrijf toekomstbestendig in een snel veranderende wereld? Mensen en organisaties blijven altijd in ontwikkeling. Gedreven door technologische veranderingen bieden wij scholingstrajecten op maat aan en combineren we klassikaal lesgeven steeds vaker met blended learning. Daarnaast is het mogelijk om één van onze bestaande cursussen aan te passen aan de wensen van uw organisatie.

Kortom; het Deltion College is toegankelijk voor iedereen !

Meer weten?

Bent u benieuwd naar uw mogelijkheden? Of wilt u meer informatie over een bepaald onderwerp? Neem dan contact met ons op via 038-8503150 of via e-mail [email protected].

 .