Meelopen of een korte rondleiding volgen? Meld je aan!

Ontdek de campus

Denk jij erover om een studie te volgen bij Deltion? Maar twijfel je nog of de opleiding of onze school bij je past? Kom eens meelopen of meld je aan voor een korte rondleiding! Deze activiteiten organiseren we speciaal voor leerlingen die volgend schooljaar starten met een mbo-opleiding en nog geen definitieve keuze hebben gemaakt. In kleine groepen en natuurlijk helemaal volgens de geldende coronamaatregelen.*

Korte rondleiding
Denk jij erover om in het nieuwe schooljaar te starten met een opleiding bij Deltion? Maar wil je graag nog even langskomen om te ontdekken of onze school bij je past? Meld je aan voor een korte rondleiding door het gebouw. Kom je liever samen met je ouder/verzorger? Dat kan! Je mag maximaal één persoon meenemen. De rondleidingen vinden plaats in de avonduren.

Wat kun je verwachten?
Je meldt je aan voor een korte rondleiding door het gebouw van de opleidingsrichting van jouw keuze. Op een datum en tijdstip dat jou het beste uitkomt. Je komt op dit tijdstip naar Deltion en krijgt dan in een kleine groep een (coronaproof) rondleiding van 30 tot 45 minuten. Je maakt een aantal stops in het gebouw en de praktijkruimtes. Tussendoor is er de ruimte om vragen te stellen.

Benieuwd welke opleidingen een korte rondleiding geven? Bekijk het overzicht.


Meelopen
Wil jij ontdekken of een opleiding echt bij je past? Meld je dan aan voor meelopen! Je gaat een ochtend, middag of hele dag op bezoek bij een opleiding. Tijdens het meelopen kom jij erachter hoe een opleiding in elkaar steekt. Je ervaart dan hoe een les eruitziet en wat je zoal leert.

Benieuwd welke opleidingen meelopen aanbieden? Bekijk het overzicht.

Een coronaproof campusbezoek
We zijn blij dat we je op deze manier toch kunnen ontvangen op onze campus. Natuurlijk geheel volgens de geldende coronamaatregelen:

  • Korte rondleiding: We leiden rond in groepjes van maximaal 7 leerlingen met 1 ouder/verzorger, dus maximaal 14 personen en 1 rondleider.
  • Meelopen: De groepen voor het meelopen bestaan uit maximaal 7 leerlingen.
  • Draag tijdens je bezoek een mondkapje en houd 1,5m afstand van anderen en geef elkaar de ruimte.
  • Kom alleen als je geen klachten hebt.
  • Heb je klachten? Meld je dan af via ssc@deltion.nl of bel (038) 850 30 00.
  • Kom niet te vroeg. 5 tot 10 minuten voor aanvang.
  • Desinfecteer je handen bij binnenkomst.

* We organiseren meelopen en de rondleidingen onder voorbehoud van de landelijk geldende coronamaatregelen. Als de maatregelen worden aangescherpt, kan het zijn dat we deze activiteiten moeten annuleren. Je wordt hierover geïnformeerd.