Loopbaanadvies

Wil je weten elke studie goed bij je past? Vraag je je af of je studie nog wel bij je past? Of ben je benieuwd wat jij straks kunt met je opleiding? Loop langs bij het Studenten SuccesCentrum (SSC) voor loopbaanadvies.

De loopbaanadviseurs van het SSC weten alles over loopbaanoriƫntatie, loopbaanadvies en loopbaanbegeleiding voor studenten. Ze voeren verschillende tests en onderzoeken uit, bijvoorbeeld studiekeuzetests of beroepskeuzetests. Je kunt ook bij de loopbaanadviseurs terecht voor trainingen en begeleiding.

Individuele begeleiding
Elke student is anders en heeft weer andere vragen en behoeftes. Daarom begeleidt het SSC elke student persoonlijk. We kijken samen naar je talenten en kennis. Daarna bepalen we of je studie (nog) bij je past en welke beroepen wat voor jou zijn. Wil je doorstromen naar het hbo? Ook hier kan het SSC je bij helpen.

Begeleiding voortijdige schoolverlaters
We vinden het jammer als studenten voortijdig stoppen met hun opleiding, maar we helpen ze wel om goed terecht te komen. De loopbaanadviseurs van het SSC kunnen bijvoorbeeld helpen bij het vinden van een andere studie of een werkplek. We helpen studenten van het Deltion College, maar ook jongeren die niet bij Deltion studeren.

Contact
Wil je op gesprek komen? Kom langs, je zit nergens aan vast. Het inloopspreekuur van het servicepunt SSC  is van maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 - 16.30 uur. Een afspraak maken is niet nodig. Het Studenten SuccesCentrum bevindt zich op de begane grond van gebouw geel, bij hoofdingang Oost.

Op 3 december zijn de medewerkers van het Studenten SuccesCentrum niet bereikbaar vanwege een werkconferentie. 
 

Veelgestelde vragen

We helpen je graag verder!