background
+mbo-opleidingen


Het Deltion College is een ROC (Regionaal Opleidingscentrum) dat zich richt op het aanbieden van middelbaar beroepsonderwijs (mbo), voortgezet onderwijs voor volwassenen (Sprint Lyceum), Educatie en vakgerichte cursussen. Voor een overzicht van al onze mbo-opleidingen klik hier.

Studiekeuze
Lastig om een studie te kiezen? Doe dan onze kieswijzer. Je krijgt dan een goed beeld van de opleidingen die passen bij jouw interesses en vaardigheden.

Als je liever een persoonlijk studieadvies wilt, kan het Studenten SuccesCentrum (SSC) je helpen. Door middel van testen, gesprekken, assessment en cursussen loopbaanoriëntatie, kunnen Deltion studenten samen met een loopbaanadviseur zoeken naar mogelijkheden. Ook niet-Deltion studenten kunnen voor opleidingsinformatie en loopbaanadvies terecht aanvragen bij het SSC. Voor meer informatie bel: (038) 850 3000 of email: [email protected]. Je kunt natuurlijk ook binnenlopen. Je vindt het SSC direct naast de ingang van het Deltion College.

Het Studenten SuccesCentrum is bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur.

+Wat is START.Deltion?

Alle zogenaamde entreeopleidingen van het Deltion College zijn samengebracht onder START.Deltion. Je kunt een entreeopleidingen volgens als je geen diploma in het voortgezet onderwijs hebt en toch wilt starten met een mbo-opleiding. Voor een overzicht van alle opleidingen van START.Deltion, klik hier.

Meer informatie?
Voor meer informatie over de opleidingen van START.Deltion kun je contact opnemen met Deltion Business via [email protected] of tel: (038) 853 31 50.

+Opleidingen voor volwassenen

Ook volwassenen kunnen opleidingen volgen in het middelbaar beroepsonderwijs (mbo); een aantal opleidingen is specifiek ingericht voor personen vanaf 18 jaar. Het gaat daarbij om versnelde trajecten en cursussen met bijvoorbeeld gedeeltelijke zelfstudie. Dit kunnen voltijd en deeltijd opleidingen zijn. Klik hier voor een overzicht van alle mbo-opleidingen voor volwassenen op het Deltion College.

Naast mbo-opleidingen biedt het Deltion College ook voortgezet onderwijs (Sprint Lyceum), vakgerichte cursussen en cursussen basiseducatie voor volwassenen.

Voor meer informatie over volwassenenonderwijs kun je terecht bij START.Deltion. Zij zijn bereikbaar via tel. (038) 853 31 50 en [email protected].

 

 

+Vakgerichte cursussen

Het Deltion College verzorgt onder de naam Deltion Business om-, her-, en bijscholingscursussen, bedrijfstrainingen en individuele maatwerktrajecten. Het zijn beroepsgerichte korte cursussen, vooral bedoeld voor volwassenen. Ze zijn gericht op de arbeidsmarkt en variëren qua niveau van beginners tot mbo+. Voor meer informatie over het cursusaanbod van Deltion Business klik hier. Of neem contact op met het Deltion College via tel: (038) 853 31 50 of [email protected].

+Sprint Lyceum (versneld voortgezet onderwijs)

Via het Sprint Lyceum biedt het Deltion College versneld voortgezet onderwijs aan voor vmbo-tl, havo of vwo. Voor een overzicht van alle opleidingen van het Sprint Lyceum klik hier. Het Sprint Lyceum bevindt zich niet op de campus. Je vindt het gebouw hier:

Bagijnesingel 6
8021 AE Zwolle

Meer informatie?
Voor meer informatie over de opleidingen van het Sprint Lyceum kun je contact opnemen met de heer G.J. Pullen via [email protected] of tel: (038) 850 3919.

Antwoord niet gevonden?

Neem dan contact op met het Studenten Succescentrum, [email protected] (038) 850 30 00.