background
+Sport op school

Naast de verplichte clinics voor de eerstejaars studenten, kunnen studenten van het Deltion College ook vrijwillig deelnemen aan sportclinics. Voor informatie over de sportclinics klik hier. Voor vragen kun je contact opnemen met SportEC tel. (038) 850 35 55 of mailen met [email protected].

Het Deltion College heeft prachtige sportfaciliteiten zoals diverse sportzalen, fitnessruimtes, dojo (voor vechtsport en zelfverdediging) en danszaal. Dit alles is te vinden in gebouw Bruin.

+Sport ExpertiseCentrum

SportEC is het Sport ExpertiseCentrum van het Deltion College. SportEC moet ervoor zorgen dat er “meer beweging” in het Deltion College komt. Sport kan namelijk op diverse manieren een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van beroepscompetenties, maar ook aan de persoonlijke ontwikkeling. Het SportEC werkt met vijf thema’s: Weerbaarheid, Gezondheid, Leidinggeven, Teambuilding en Sportoriëntatie. Voor meer informatie klik hier.

SportEC biedt ook cursussen, clinics en workshops voor bedrijven en instellingen. Dit gaat in samenwerking met het bedrijvenloket Deltion Business. Voor meer informatie bel met Deltion Business tel. (038) 850 31 50 of [email protected].

+Topsport

De combinatie studeren op mbo-niveau en topsport beoefenen is bij het Deltion College mogelijk. In overleg wordt het lesrooster aangepast. Tijdens de intake voor de opleiding kan dit worden aangegeven.

+Sportcentrum

Het Deltion sportcentrum is toegankelijk voor zowel studenten, medewerkers als voor externen. Voor meer informatie over kosten, deelname en openingstijden, neem contact op met Deltion Sport ExpertiseCentrum.

Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met SportEC op tel: (038) 850 3555 of [email protected] 

Antwoord niet gevonden?

Neem dan contact op met het Studenten Succescentrum, [email protected] (038) 850 30 00.