background
+Hoe krijg ik toegang tot Mijn Deltion?

'Mijn Deltion' is de digitale omgeving waar je toegang hebt tot alle informatie die je nodig hebt. Je vindt hier je mail en agenda en je leest al het laatste nieuws en nuttige informatie over Deltion. Ook vind je op dit platvorm de links naar handige applicaties, zoals je rooster, je elektronische leeromgeving ([email protected]), je aanwezigheidsregistratie, je studiegids etc. Ga hier naar Mijn Deltion.

+Hoe log ik in op Mijn Deltion?

Ga naar mijn.deltion.nl en log in met je studentnummer (bijvoorbeeld 81011103).
Dit nummer vind je op jouw D-card.

Heb je al eerder ingelogd?
Ja? Gebruik je eigen gekozen wachtwoord
Nee? Gebruik dan je tijdelijke wachtwoord: Deltion gevolgd door de 4 cijfers van je postcode.
Bijv. Deltion8031

+Hoe kan ik mijn wachtwoord resetten?

Dit kan als volgt:

1. Ga naar www.deltion.nl.

2. Klik bovenaan de pagina op 'Mijn Deltion'.

3. Scroll iets naar beneden en klik dan op 'Mijn Deltion voor Studenten'.

4. Rechtsonder vind je het kader 'Wachtwoord wijzigen' wat je hiervoor kunt gebruiken.

+Hulp nodig bij inloggen of gebruik van je computer buiten de Deltion Campus?

Wanneer je buiten de Deltion campus hulp nodig hebt met je computer of software, neem gerust contact op met het ASP. Het ASP is elke werkdag tussen 08.00 en 17.00 uur bereikbaar.

Om je te helpen, is het handig dat het ASP kan meekijken op je desktop of laptop. Dit kun je regelen door op deze link te klikken: http://get.teamviewer.com/deltion. Kies daarna voor Uitvoeren en bevestig de installatie. Bel met het ASP (038-8503333) en geef hen het ID en wachtwoord door. (dit is een eenmalig wachtwoord, wanneer je de verbinding verbreekt kan het ASP niets meer zien).

Antwoord niet gevonden?

Neem dan contact op met het Studenten Succescentrum, [email protected] (038) 850 30 00.