background
+Openingstijden

Het Media Informatie Centrum (MICT) is alle schooldagen geopend van 08.30 tot 17.00 uur.

+Waarom naar het MICT?

Het Media Informatie Centrum is een bibliotheekvoorziening voor studenten, waar zij zowel digitaal als in boeken en dossiers informatie kunnen verzamelen.

Het MICT heeft een online verbinding met de bibliotheek Zwolle, waarmee studenten en personeel ook toegang tot die bestanden kunnen vinden.

Samenwerking met Bibliotheek Zwolle
Het Deltion College biedt samen met Bibliotheek Zwolle een digitale vindservice aan voor studenten en medewerkers. Deze dienst stelt leraren in staat eenvoudig leermateriaal van collega’s op te zoeken en dit materiaal te gebruiken. De deelnemende studenten en leraren zijn via hun Deltion-card volwaardig lid van Bibliotheek Zwolle.

+Wat is het MICT?

Bij het Media Informatie Centrum (MICT) kunnen Deltion-studenten zelfstandig werken met allerlei computerprogramma’s. Het Media Informatie Centrum biedt alle faciliteiten om op eigen tempo te werken aan een opdracht of werkstuk voor de opleiding; ook internetten en printen is mogelijk. Er is altijd iemand aanwezig om gebruikers de weg te wijzen. Van het MIC kunnen Deltion-studenten gratis gebruik maken.

Het MICT is te vinden in gebouw Blauw (blw) , tel. (038) 853 42 00 of [email protected].

Antwoord niet gevonden?

Neem dan contact op met het Studenten Succescentrum, [email protected] (038) 850 30 00.