background

Studenten

De begeleiding voor de student staat voorop

Het Deltion College vindt persoonlijke aandacht en deskundige begeleiding belangrijk. Iedere Deltionstudent heeft een Studieloopbaanbegeleider bij wie hij met zijn vragen terecht kan. Dit kunnen vragen zijn over het onderwijsprogramma, het lesrooster, de stage en begeleiding.

Als er vragen zijn die de Studieloopbaanbegeleider niet kan beantwoorden dan kan het Studenten SuccesCentrum (SSC) ingeschakeld worden. Het SSC beantwoordt vragen van studenten over bijvoorbeeld Studie- en Beroepskeuze, studiefinanciering, Schoolmaatschappelijk werk, trainingen, klachtenprocedures, veranderingen in gegevens over postadres, extra begeleiding (klik hier voor informatie over Passend Onderwijs) en dergelijke.

Aanmelding en intake

Aanmelden voor een opleiding, vakgerichte cursus, Deltion SprintLyceum of Educatie kan via een digitaal aanmeldformulier. Het Studenten Succescentrum (SSC) organiseert de intakegesprekken voor de nieuwe studenten. Deze melden zich bij de groene balie van het SSC en worden van daaruit begeleid naar de intake.

Weet je al welke opleiding je wilt volgen? Meld je dan meteen aan! Twijfel je nog? Kom dan gerust langs, in een gesprek kunnen we je nog beter helpen kiezen. Dit kan op onze open dagen of informatieavonden, dan zie je gelijk de school.

Lukt dat niet, dan kun je altijd langskomen. Van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 16:30 kun je zonder afspraak terecht bij het Studenten SuccesCentrum. Het SSC vind je direct links aan de groene balie na de hoofdingang van de school.

Heb je hulp nodig bij het maken van een studiekeuze, dan kun je een orienterend gesprek met een loopbaanadviseur aanvragen. Mail je verzoek naar [email protected]