Meelopen of een korte rondleiding volgen? Meld je aan!

Pluspakket

Begeleiding tijdens je opleiding, daarmee kom je verder! Met het Pluspakket vergroot je jouw kansen op het halen van je diploma. Samen met jouw eigen coach haal je alles uit je opleiding én uit jezelf!

Heb je moeite met huiswerk maken en op tijd je opdrachten inleveren? Vind je het lastig om je te concentreren en regelmaat in je schoolwerk te vinden en houden? Kies dan voor het Pluspakket. Je krijgt je eigen coach die jou begeleidt tijdens het schooljaar. Het doel? Dat jij je diploma haalt!

Je leerproces, vooruitgang, doelen, planning en natuurlijk ook mogelijke problemen en vragen: jullie kijken er samen naar. Jouw coach steunt, begeleidt en helpt je waar nodig. Met het Pluspakket krijg je grip op je op opleiding én op jezelf.

Zo werkt het Pluspakket

  • Aan het begin van je schooljaar krijg je jouw persoonlijke coach toegewezen.
  • Je coach is je steun en toeverlaat tijdens je studie. Hij of zij begeleidt je bij je leerproces, houdt de voortgang van je studie in de gaten en helpt je bij moeilijkheden. Ook heeft je coach contact met je ouders over je studievoortgang.
  • Samen met je coach bepaal je doelen die bij jou passen. Jij geeft aan hoe je die doelen gaat behalen en hoe de coach je daarbij kan helpen. Na elke toetsperiode bekijk je samen hoe je ervoor staat: ben je op de goede weg of is het nodig om iets aan te passen.
  • Op je schooldagen werk je van 08.30 tot 17.00 uur aan je opleiding, dit is inclusief eventuele tussenuren. In het studiehuis kun je terecht om in alle rust huiswerk te maken of te leren voor toetsen. Je coach is regelmatig aanwezig om je te begeleiden bij je planning en studievaardigheden.
  • Het Pluspakket biedt geen bijlessen. Jouw coach plant waar nodig steunlessen in, verzorgt door docenten van het Deltion Sprintlyceum.
  • Heb je een profiel NG of NT en wil je naast de coaching ook bijlessen voor de exacte vakken? Dan is uitgebreidere het Bèta Pluspakket een slimme keuze!

Meer weten of meteen aanmelden?

Wil je meer weten over het Pluspakket? Neem contact op met Gert Jan Pullen, voorlichter en studiebegeleider. Bel 038 850 39 19 of mail naar gpullen@deltion.nl. Het Deltion Sprint Lyceum is gevestigd aan de Bagijnesingel 6 in Zwolle.

Over contact met je ouders

Jouw coach belt of mailt je ouders/verzorgers niet zomaar en niet over alles. Wel houdt hij of zij jouw ouders netjes op de hoogte van jouw voortgang. Is er ongeoorloofd verzuim (spijbelen) dan laten we dat je ouders natuurlijk weten. Zowel jouw coach als je ouders kunnen een gesprek aanvragen, dit vindt dan plaats op school. Je bent daarbij aanwezig.

Kosten

Pluspakket voltijd: € 1450,00
Pluspakket deeltijd: € 725,00

Beëindigen Pluspakket

Het Pluspakket kan zowel door de leerling/ouders als door de school worden beëindigd.

Het Sprintlyceum kan het Pluspakket beëindigen als je je niet houdt aan de afspraken rondom het Pluspakket. Ook als je gedrag de voortgang belemmert kan het Pluspakket beëindigd worden.

Op het Pluspakker zijn de algemene voorwaarden van de Deltion onderwijsovereenkomst van toepassing.

Voortijdige beëindiging van het Pluspakket staat los van inschrijving voor de opleiding waarvoor je je hebt aangemeld.